Aktywne Wpisy
JaZestarym +90
Dzwońcie po śmieciarkę, z tego już nic nie będzie #urodziny
A ja powiem że mi jest przykro jak patrzę na ten plakat. (╯︵╰,)
Nie chodzi o samo założenie, tylko o formę plakatu. Na dni tylko dla kobiet dało się zrobić ładny plakat ze zrelaksowanymi kobietami, nie trzeba było dorzucać zdjęcia przekreślonego konkubenta w brudnej koszulce.
Jestem obecnie wykluczona z 90% miejskich aktywności (nie pójdę z małymi dziećmi do kina, muzeum, na siłownię, restauracje i kawiarnie tylko takie z
Nie chodzi o samo założenie, tylko o formę plakatu. Na dni tylko dla kobiet dało się zrobić ładny plakat ze zrelaksowanymi kobietami, nie trzeba było dorzucać zdjęcia przekreślonego konkubenta w brudnej koszulce.
Jestem obecnie wykluczona z 90% miejskich aktywności (nie pójdę z małymi dziećmi do kina, muzeum, na siłownię, restauracje i kawiarnie tylko takie z
A co ma robić?
Nie czaje tego. Ma chodzić po ludziach w środku nocy, budzić ich i pytać czy wszystko ok?xDDDD
Przyjmować w środku nocy pacjentów czy jak? W sumie to robi jak przyślą kogoś z soru ale jak nie to ma stać na baczność?
#pytanie #medycyna #szpital #lekarze #lekarz
@gracilis: A dlaczego nie?
Skoro ma płacone za godzinę, to chyba nie za spanie.
Lekarz o 3 w nocy śpi bo jest wtedy w domu
A co powinni robić strażacy albo pogotowie o 3 w nocy jak nie mają wyjazdów?
co to będzie jak się lud dowie o dyżurach pod telefonem (ง ͠° ͟ل͜ ͡°)ง
Ja mam raz w miesiącu dyzur 24h/7, pracuje jako admin, i jak nikt nie zadzwoni to i tak mam zapłacone. Rozumiem, że powinienem wtedy czytać książki o linuxie i analizować logi, skoro mi płacą? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
np. policjant