Pierwszy raz kiedy kwiaty zaniosę na cmentarz, to dziwne uczucie
To była najsilniejsza osoba jaką znałem. Nigdy nie narzekała na swój los. Nawet z rozsianym nowotworem nigdy się nie złamała i martwiła głównie o rodzinę. I dzięki niej ja też jestem silny. Nauczyła mnie żeby się nie poddawać nawet w najczarniejszej godzinie. To jest coś co też kiedyś chce przekazać swojej rodzinie
@Atreyu: ja tak samo chodz kilka razy byłem już w szpitalu nawet chirurg do mnie przyszedł i powiedział że jak sytuacja sie nie poprawi to będzie musiał mnie rozcinać. Nie wiem czemu ale potrafie cierpieć zostali mi dwa bracia a jeden ten z ktorym mieszkam i jestem z nim od małego najbardziej zżyty zawsze gadalismy sobie o swoich problemach itp i tak sie o mnie martwił jak mu to mowiłem
@Atreyu: Za ten wpis napiszę Ci że jesteś Zuch! bądz silny, dasz sobię radę ! To że się rozklejasz w takiej chwili to normalna rzecz ale wstaniesz na nogi i będziesz żyć swoim życiem, tego ci życzę.
Sam wiele lat temu straciłem ojca, kwestia czasu aż rany się zagoją i pamięć pozwoli na myślenie o bliskich których już nie ma z "ulgą"
@Atreyu miałem identyczną sytuację, jutro mija 9 rok, a dalej w pamięci jakby to było wczoraj. Trzymaj się mirek, takie doświadczenie hartuje na długi czas
Witajcie. W wolnych chwilach bawię się w modelarstwo. A dokładnie zakładam oświetlenie do różnych samochodów w skali 1:18 #modelarstwo #chwalesie #hobby
Pierwszy raz kiedy kwiaty zaniosę na cmentarz, to dziwne uczucie
To była najsilniejsza osoba jaką znałem. Nigdy nie narzekała na swój los. Nawet z rozsianym nowotworem nigdy się nie złamała i martwiła głównie o rodzinę. I dzięki niej ja też jestem silny. Nauczyła mnie żeby się nie poddawać nawet w najczarniejszej godzinie. To jest coś co też kiedyś chce przekazać swojej rodzinie
Do zobaczenia, kiedyś
#feels #oswiadczenie #takaprawda
Tak się kończy służalcze wychowanie.
Trzymaj się Mirku !
Sam wiele lat temu straciłem ojca, kwestia czasu aż rany się zagoją i pamięć pozwoli na myślenie o bliskich których już nie ma z "ulgą"
Pozdrawiam
Mama by tego nie chciała XD