Wpis z mikrobloga

@rysiekryszard: mężczyzna zawsze był wyłącznie żywicielem. Dlatego jak facet mówi o swoich problemach kobiecie, ta najprawdopodobniej go zostawi. Poza tym dla kobiety i tak bombelki są na pierwszym miejscu. Zachorujesz psychicznie? Stracisz pracę? Stracisz też kobiete. Proste
  • Odpowiedz
@rysiekryszard: Mnie też tak wychowywano. Też mi powtarzano, że k*biet to nawet kwiatkiem uderzyć nie można, trzeba przytrzymywać drzwi i inne takie akcje. W wyniku tego od podstawówki nie mam żadnych koleżanek i jestem khhv w wieku 21 lat
  • Odpowiedz
@rysiekryszard:

mężczyzna powinien być dżentelmenem w stosunku do kobiety, kupować kwiaty itd. Poza tym uważałem, że jak się wchodzi w związek to kobieta jest czymś w rodzaju przyjaciółki, która cię wspiera w trudnych chwilach itd.

Bo tak wlasnie jest, jak trafisz na odpowiednią osobę ;)
  • Odpowiedz
Ciekawe jak będzie wyglądał świat za 50 czy 80 lat

@rysiekryszard: osobliwość technologiczna. Będzie UBI na który będzie zasuwać maszyneria więc nikt nie będzie zmuszany do utrzymania systemu. A jak pomimo chęci nie znajdziesz sobie partnera(ki) to Ci jego/ją wyhoduje superkomputer.
  • Odpowiedz
@rysiekryszard: znam sporo par które tak jak ja mają normalne partnerskie związki, oboje pracują, osobne konta i dzielą się kosztami domu 50:50. Nikt nikogo nie utrzymuje. Polecam ten styl bo przez 11 lat ani razu się nie pokłóciliśmy o kasę.
  • Odpowiedz