Aktywne Wpisy

supra107 +1
Naprawdę mnie zastanawia jaka pustka panuje w głowach ludzi którzy jeżdżą na jednym świetle i nie widzą z tym problemu. Odcinek drogi przez las, zero oświetlenia. Gdyby wysiadła mi jedna strona od razu bym to zauważył, a z naprzeciwka jedzie gościu bez lewego światła i dopiero przy wymijaniu widać że to nie jednoślad.
#samochody #motoryzacja
#samochody #motoryzacja
#rower
PODPOWIEDŹ DLA POCZĄTKUJĄCYCH.
Wczoraj jak jechałem zobaczyłem z oddali gościa który słabo pedałuje, potem się zatrzymuje i po chwili znów pedałuje jadąc z 10km/h potem znów się zatrzymuje i nie schodzi z roweru. I tak z dwa razy.
Zapytałem się go czy mu się rower zepsół (w razie czego zawsze mam wszystkie klucze i służę pomocą)
On odpowiedział że nie, że jedzie sobie rekreacyjnie.
Gdy wracałem 20minut później tą samą drogą gość przemieścił się
PODPOWIEDŹ DLA POCZĄTKUJĄCYCH.
Wczoraj jak jechałem zobaczyłem z oddali gościa który słabo pedałuje, potem się zatrzymuje i po chwili znów pedałuje jadąc z 10km/h potem znów się zatrzymuje i nie schodzi z roweru. I tak z dwa razy.
Zapytałem się go czy mu się rower zepsół (w razie czego zawsze mam wszystkie klucze i służę pomocą)
On odpowiedział że nie, że jedzie sobie rekreacyjnie.
Gdy wracałem 20minut później tą samą drogą gość przemieścił się

Model to Robotime AM402, składanie zajęło ok. 2h. Mimo nazwy "puzzle" jest trochę klejenia.
Dla @Budo oraz @lexico więcej zdjęć pod linkiem.
@kupidyn_ciemnooki trzeba ciut uważać, żeby nie połamać elementów, ale to nie jest tak, że łamią się one same w rękach.
@Zamanosuke faktycznie, coś pięknego :) Ląduje u bąbla na regale jako ozdoba pokoju.
#wykop30plus #chwalesie #logikarozowychpaskow
Bardzo ładne.
źródło: c77146cbdf6cdc1e0ba60fd79aaa8b4d
Pobierz