Wpis z mikrobloga

Na wszystkich obserwowanych tagach, i tych poważnych i tych śmieszkowych liczba wpisów spadła o 80%.

Gdzie się wszyscy podziali? Gdzie ich wywiało?

#wykop
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@SolarisYob: Pewnie sporo po prostu się nie angażuje i tylko obserwuje jak rozwija się sytuacja. Nie chce się ludziom angażować jak atencja jest słaba szczególnie gdy powiadomienia tagów nie działają, a "jedynie" odpowiedzi. Więc nie ma co się fatygować wrzucać coś skoro atencja jest słaba. Ale jednocześnie paradoks, bo ludzie coś tam znajdują ale jednak nie tak i tyle jak przedtem.
  • Odpowiedz
@Trewor: szczerze, może robiłabym tu cokolwiek więcej, ale jeśli każda wymiana zdań ma wyglądać tak, że powiadomienie odsyła mnie do postu, a nie do wołającej mnie odpowiedzi i mam scrollować albo przełączać się przez kilka stron odpowiedzi po kolei, bo nie da się przejść na dowolną/ostatnią, to po co mam się tu męczyć?
  • Odpowiedz
@SolarisYob: wykop po prostu działa mega wolno, na telefonie np powiadomienia się wyświetlają pod jakimś ukrytym przyciskiem w awatarze, strona chodzi wolno,
  • Odpowiedz
@SolarisYob: w shitpostowaniu chodzi oto, żeby przelać swój shitpost szybko w post i go wysłać, to nie Instagram żeby ubierać w cuda. A tu strona chodzi mega wolno.
  • Odpowiedz