Aktywne Wpisy

Qurvinox +12
Jak mogę zutylizować a-----l?
Mam w mieszkaniu ze 30litrów różnych w----y, wódek, win itp itd, które się uzbierało przez kilka lat z prezentów, a tego nie pije
Wylać raczej takiej ilości do kanalizacji nie można, więc do jakiś baniaków i na pszok?
Mam w mieszkaniu ze 30litrów różnych w----y, wódek, win itp itd, które się uzbierało przez kilka lat z prezentów, a tego nie pije
Wylać raczej takiej ilości do kanalizacji nie można, więc do jakiś baniaków i na pszok?

iquiet +26
Dziś kolejny raz przetestuje czy książeczka honorowego dawcy krwi spowoduje, że nie będę czekał w kolejce do lekarza.
Tydzień temu w rejestracji do innego lekarza się nie udało (obowiązuje kolejka i trzeba się dostosować xD).
Ciekawe czy dziś też oleją to, że człowiek oddaje krew i ma pierwszeństwo w kolejkach czy uszanują to
Tydzień temu w rejestracji do innego lekarza się nie udało (obowiązuje kolejka i trzeba się dostosować xD).
Ciekawe czy dziś też oleją to, że człowiek oddaje krew i ma pierwszeństwo w kolejkach czy uszanują to

@Tyskie550ml: na ios zapisuje w rolce zdjec fotki i tez sa z kolkiem. Wiec chyba nie :>
Jak to sprawdzić np dokąd wysyłane były moje foty? Co trzeba zrobić żeby sprawdzić? :)
@lechium06: wszedlem w link z pastebina. Faktycznie :D #spisek
A tak poważnie, zrobić to co ja - zreversować ich API. Jakoś nie wiem, mam opór żeby się tym skryptem dzielić.
Pozostaje kwestia do czego oni to moga wykorzystac? No chyba, ze ktos bedzie jak na instagramie wrzucal swoje credid cardy. Pomijajac zdjecia cennych przedmiotow i danych osobowych, co im dadza dane geolokacyjne srajacych mirkow albo ich skarpet?
Czyli teoretycznie jak się wyłączy geolokalizację to jest lepiej?
@lechium06: (#) I dobrze, bo osoby niezbyt ogarnięte w takich tematach się zniechęcą i nie będzie dziwnych sytuacji.