Aktywne Wpisy

boroniowy +35
Szanowni Sebcelogowie,
Zastanawiam się jak potoczą się losy Sebastiana przez najbliższe lata. Jest on obecnie niewątpliwie swego rodzaju pupilkiem wykopków, a spora w tym zasługa śmierci Konona i Bonzo.
Potencjalne scenariusze:
1)
Zastanawiam się jak potoczą się losy Sebastiana przez najbliższe lata. Jest on obecnie niewątpliwie swego rodzaju pupilkiem wykopków, a spora w tym zasługa śmierci Konona i Bonzo.
Potencjalne scenariusze:
1)

Bez sensu zupełnie korci mnie żeby wrzucić swoje dojce na mirko. Powstrzymajcie mnie ( ͡° ʖ̯ ͡°)

#wykop #wykop20 #niepopularnaopinia
@Pathfinder007: celem bylo rozdanie hajsu z dofinansowan itp oraz zadbanie zeby reklamy orlenu dzialaly natychmiastowo. Wszystko sie udalo :P
Ludzie, którzy mają choć trochę pojęcia o mediach społecznościowych i jak zatrzymać użytkownika w serwisie na dłużej wiedzą, że infinite srcoll to podstawa, bo utrzymuje uwagę i nie pozwala się oderwać. Jprdl, kogo oni tam zatrudnili w tym wykopie XD
@zlosnik_zawadiaka: Po prostu chodzilo mi o priorytety w opracowywaniu nowej wersji bo ludziom sie wydajze ze to dobrze wydane pieniadze zeby zylo sie lepie... a to "jak ten mis", byle wywalic pieniadze ktore mozna rozdac po znajomym + zadbano o reklamodawcow
a pamietasz jak znaleziska o manipulowaniu cenami dostawaly bany z miejsca? a
w takim razie i tak powinien być domyślnie bo to maly odsetek osób