Wpis z mikrobloga

@pablum:

czerwona linia to dostawy zachodniej broni - po tym nie będzie już negocjacji, wysyłki mają zostać natychmiast wstrzymane

Po tym chciałem przestać czytać, ale przemogłem się i dalej jest jeszcze lepiej xD
  • Odpowiedz
@pablum: Ta ruska czerwona linia wygląda jak struny harfy ( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°) słychać wycie? GR8. Atak na NATO może być ciężko przeprowadzić spod Sołedaru
  • Odpowiedz
d) deklaracja, że bazy NATO w krajach Europy Wschodniej stają się legalnymi celami dla armii federacji rosyjskiej i mogą zostać uderzone jeśli dostawy broni będą kontynuowane

@pablum: ( ͡~ ͜ʖ ͡°) dawaj orku, to już się kameruje
  • Odpowiedz
@rskk: Zniszczą te bazy. Uwierz mi. Tak jak od lutego odcinają dostawy z zachodu ( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°) a nie sorry nie odcinają bo to gest dobrej woli ( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡°
  • Odpowiedz
@Grzesiok: od tego się de facto zaczęło - to było ultimatum grudniowe (wycofać wojska NATO do granic z 1997 roku w rezultacie porzucając Europę Wschodnią tak jak USA porzuciło Afganistan) a potem dopiero ruszyły przygotowania do inwazji
  • Odpowiedz
@rzeznikmax: dla ruskich na forach wierzą 95%, że to legit info - Niemcy nie dadzą czołgów, zmuszą kijowskich faszystów do kapitulacji, pra-rosyjskie miasta zostaną zabrane, sankcje zniesione. Europę Wschodnią wyrzucą z NATO by nie denerwować wielkiej raszki, gaz i ropa znowu płyną, kasa odmrożona - bunkrowy krasnal szachy 5D
  • Odpowiedz
@pablum: przecież tak robi się od tysięcy lat, od początku formalnego wypowiadania wojen i dyplomacji. Stawiasz absurdalne żądania tylko po to żeby mieć pretekst do działania
  • Odpowiedz