Wpis z mikrobloga

#cyberfolks #hosting

Przesadzili. Hosting z jednym Wordpressem. Kilka lat temu płaciłem 49 zł (było to jeszcze linuxpl.com), co roku podnosili, a teraz 306 zł.

Już od kilku lat chcę się przenieść, ale teraz w końcu to zrobię.

Rozważam #mydevil (trochę za duże pakiety), więc pewnie small.pl.
  • 13
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mk321: no dziwie się, ze są tacy co polecają CP jak jeden tu z userow. Ceny to tylko jeden z aspektow. MyDevil jak bedziesz rozwazal to daj znac, od reflinka masz dodatkowe 20% znizki. A najlepiej napisz, czego szukasz, bo nie chce polecac ot tak w ciemno :)
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@szuwarek-mini: reflinki na small.pl też działają na te 20%?

Tak naprawdę potrzebuję: ~3 GB (pewnie 10 GB dla spokoju wezmę) i reszta standard (email, php + mysql pod Wordpressa, Let's Encypt).

Kierowałbym się tylko ceną, ale wolę coś bardziej pewnego, żeby zaraz znowu się nie
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@mk321: może zobacz http://serv00.com - darmowy hosting od MyDevil

@pozmu: o wow, od dawna to mają? Bo oferta bardzo fajna (3 GB za free, bez reklam i jeszcze te Node/Java itp). Wiele hostingów znam z nazwy i kilka lat temu to mocno szukałem darmowych, ale o tym pierwszy raz słyszę.

I tak wezmę ten płatny (żeby mieć pewność ciągłości działania).

Ale do zabawy ten to jest super. Ciekawe
  • Odpowiedz
@mk321: Hej, zapoznaj się z naszą ofertą. Na start otrzymujesz rabat do 44%! (nie potrzebujesz kodu wystarczy wejść w link) Proste zasady, brak ukrytych opłat i dużo korzyści.
Najtańszy plan hostingowy zaczyna się od kwoty 34,99 zł netto (43,03 zł brutto).

-Najtańsza na start i przy odnowieniu oferta w tym segmencie
-Określone zasoby CPU i pamięci
  • Odpowiedz
Rozważ ofertę seohost.pl. Przeniosłem się do nich kilka miesięcy temu gdy ostatni dostawca podniósł ceny i jestem zadowolony.
  • Odpowiedz