Aktywne Wpisy
skeeto666 +279

Mega_Smieszek +453
Co by nie mówić, jeden z bohaterów dzieciństwa ( ͡° ʖ̯ ͡°)
źródło: temp_file5878138783136264360
PobierzSkopiuj link
Skopiuj link
źródło: temp_file5878138783136264360
PobierzRegulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
Odebrałem właśnie Franck Boclet Tobacco z Notino. Od razu rzucił mi się w oczy nadmiar kleju na zgrzaniu folii na spodzie. Ok, może się komuś nadlało, ale będę ostrożny. Flakon był jeszcze zimny, więc chuchnąłem na korek i były trzy odciski palców. Ok, może jak w fabryce pakują to nie używają rękawiczek. Patrzę na spód, żeby porównać batch z pudełkiem - w naklejce z danymi jest wycięty wąski pasek. ¯\_(ツ)_/¯
Sok jest nalany pod korek. W rurce niby też się znajduje, ale powietrze również dostrzegam. Na atomizerze brak odcisków palców.
Psikać, czy zwracać?
#perfumy
@Nitro_Express: nie trzeba wybierać, psikaj i w razie czego zwróć
źródło: comment_1673534336X1WCr2fbmWZRIejQ79wApH.jpg
Pobierzźródło: comment_1673534429JPGJiONTyfC7n6tNYCMR5G.jpg
Pobierzźródło: comment_1673534515qePThmbIjgApznAb8MjmKp.jpg
PobierzNatomiast spód flakonu wygląda u mnie tak samo jak na Twoich zdjęciach - brakuje kodu. Na pudełku kod mam nie naklejony, a nadrukowany na etykiecie.
@tangofever: Wysmarowałem im maila. Dam znać jak odpiszą.
@AlbertoMohitas: Tzn.? Jakaś afera była?
Smarowanie e-maili to strata czasu. Niestety tam czy napiszesz, że dostałeś pusty flakon, czy otrzymałeś podróbkę to odpisują ctrl+c ctrl+v. Nawet widać gdzie Karolcia pisała sama. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: comment_1673536851DdVJC7xf4pEfnQAscbiUKf.jpg
Pobierz@NiedzwiedzBilly: No ok. I to by też tłumaczyło odciski palców. Ale nadal zastanawia mnie, co im daje dekodowanie?
@tangofever a ktoś powiedział, ze producent pozwala? Daje im czysty zysk