Aktywne Wpisy
GuPerko1 +29
Hejka, wiem, że większości z Was to nie obchodzi, ale uznajmy to za eksperyment, mianowicie
Planuję zmienić swoje życie, odrzucić lenistwo, wyjść z przegrywu i spełnić marzenie o sylwetce sportowca.
Zmienić nastawienie na pozytywne pozbyć się wszystkie co złego
Chciałbym
Planuję zmienić swoje życie, odrzucić lenistwo, wyjść z przegrywu i spełnić marzenie o sylwetce sportowca.
Zmienić nastawienie na pozytywne pozbyć się wszystkie co złego
Chciałbym
SuperN0vak +2
Moim zdaniem to jak natan wjeżdża na rodziców tj. mame magicala to jest przesada. Jaka by nie była to to jest jednak matka i to nie smaczne, gdy nie ma argumentów (nie wiem jak to mozliwe) i musi sie #!$%@? do jego matki.
#famemma
#famemma
Jak bardzo to że nie chce mieć dzieci ujmuje mi jako kobiecie i utrudni znalezienie partnera? Czy jeśli kochalibyście taką osobę i równocześnie myśleli o potomku rozstalibyście się czy poszli na ustępstwo? Wydaje mi się, że nie umiałabym dać miłości dziecku, wychować ani odpowiednio się nim zająć. Dotychczas byłam w jednym związku, ale nigdy nie rozmawialiśmy o tym że na pewno nie chce.
#dzieci #rodzina #malzenstwo #zwiazki #rozowepaski
---
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #63bff799cdab2baf82041759
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Wesprzyj projekt
Po drugie, nie sugeruj się tym co chcesz, bo człowiek się zmienia,
Na pewno nie ujmuje i raczej nie utrudni. Duży procent kolesi nie chce dzieci
@ciasteczkowy_otwur: Co ma do tego zwierzak? Ja miałam nawet kilka, a dzieci nie chcę.
@AnonimoweMirkoWyznania: raczej ułatwi, tylko tego nie ukrywaj
@AnonimoweMirkoWyznania: ujmuje to dokładnie 21,37%. Nie pitol, brak chęci posiadania dzieci to ogromna zaleta. Mało jest jednak różowych, których nie chcą dzieci, więc nie masz jakieś dużej konkurencji.
@AnonimoweMirkoWyznania: W Polsce salpingektomia nie jest legalna i o dziwo środowiska feminstyczne nie postulują jej legalizacji.
@Nudyzm: Istnieją kobiety, które nie chcą dzieci z konkretnych powodów i one pod wpływem wieku nie zmienią zdania.
@AnonimoweMirkoWyznania: w Polsce kobieta nie może nawet legalnie podwiązać jajowodów, niestety jedyna legalna opcja to wazektomia u mężczyzn ¯\_(ツ)_/¯