Aktywne Wpisy
FajnyTypek +74
dict +94
Skala zaniedbań, bylejakości, dezorganizacji w tym kraju to jest jakaś kpina. Imgw nie ma narzedzi do ostrzegania ludzi przed #powodz nikt nic nie wie. Sutryk powiedział, że spoko, dopiero w czwartek lub piatek będzie zmartwienie.
A informacje, gdzie auto przestawić ludzie sami muszą rozkminiać. By chociaż tę jedną rzecz sprawdzili i poinformowali ludzi... Niech powiedzą, że wystarczy zaparkować w Trzebnicy i wrocić pociągiem. Skąd ludzie mają wiedzieć, gdzie zaleje, a
A informacje, gdzie auto przestawić ludzie sami muszą rozkminiać. By chociaż tę jedną rzecz sprawdzili i poinformowali ludzi... Niech powiedzą, że wystarczy zaparkować w Trzebnicy i wrocić pociągiem. Skąd ludzie mają wiedzieć, gdzie zaleje, a
Jak bardzo to że nie chce mieć dzieci ujmuje mi jako kobiecie i utrudni znalezienie partnera? Czy jeśli kochalibyście taką osobę i równocześnie myśleli o potomku rozstalibyście się czy poszli na ustępstwo? Wydaje mi się, że nie umiałabym dać miłości dziecku, wychować ani odpowiednio się nim zająć. Dotychczas byłam w jednym związku, ale nigdy nie rozmawialiśmy o tym że na pewno nie chce.
#dzieci #rodzina #malzenstwo #zwiazki #rozowepaski
---
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #63bff799cdab2baf82041759
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Wesprzyj projekt
Dla mnie to zaleta, ja nie chcę mieć dzieci :)
---
Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
---
Jestem taka osoba ze wzgledu na pewne problemy genetyczne (lekki autyzm) wiec dla mnie bylabys kobieta idealna ( ͡° ͜ʖ ͡°)
---
@AnonimoweMirkoWyznania: Nie ujmuje, ale nie spodziewaj się, że faceci nie chcący mieć dzieci podejdą do Ciebie z entuzjazmem. Bo zawsze jest ten cień wątpliwości, nawet niewielki, że w trakcie trwania związku coś Ci strzeli do łba i zmienisz zdanie.
Piszę to nie dlatego, żeby Cię zniechęcić, a wprost przeciwnie. Jeśli jakiś facet nie chcący
Po co się pytasz skoro znasz odpowiedź
@AnonimoweMirkoWyznania: dla mnie to akurat olbrzymi plus (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■) na pewno da się znaleźć sporo takich osób
@Internus: Jakie w tym wady?