Aktywne Wpisy
Milo900 +2
Czy moglbys pracowac z osobą niebinarną, genderfluid, bigender lub two-spirit?
- tak 38.4% (221)
- nie 61.6% (354)
Koziom +329
Tak, wcześniej takie sytuacje nie miały miejsca. Co to w ogóle za logika? Już pomijam, że to zwykłe tańczenie na trumnach. Naprawdę teraz każdą głośną śmierć będziemy wykorzystywać politycznie?
#polityka #sejm #smierc #bekazkonfederacji
#polityka #sejm #smierc #bekazkonfederacji
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Pomyślałem - spoko opcja. Trochę miesięcznie kupuję na allegro i wolę wykonać jeden duży przelew niż np 10 małych. Tak jak karty flotowe. Tankujesz ile chcesz, potem przychodzi jedna zbiorcza faktura i heja. Duża wygoda.
Jednak dziś dostałem maila że zarejestrowano nowe informacje na mój temat. Kupiłem raport i okazuje się że każda pierdoła kupiona na #allegro i płacona przez Allegro Pay przechodzi przez BIK. (nie wiedziałem tego i nie zdawałem sprawy).
I teraz pytanie kluczowe: czy w mojej ocenie kredytowej kiedyś, to dobrze znaczy że mam jakieś mikrokredyty i je rzetelnie spłacam, czy też pomyślą sobie "chłop jest tak biedny że nawet 200 pln na zakup przez allegro musi pożyczać" czyli jest podejrzany.
Gdybym wiedział że to generuje wpisy w #bik to bym w życiu w to nie wchodził, no ale już trudno. Nie przemyślałem sprawy, kierując się wygodą.
#kiciochpyta #kredyt #kredyty
Nie bierz nic na to allegro pay na kilka mc przed wzięciem kredytu jeśli taki byś chciał wziąć