Aktywne Wpisy

Antorus +360
to co, chcecie mi powiedzieć, że tag "gry" ma prawie DWIEŚCIE TYSIĘCY obserwujących i z takiej masy wychodzi kilka wpisów przez 10 godzin, z czego żaden nawet do gorących nie wpada?
Te konta-widma widzę że są przypisane do takich najbardziej "sztampowych" ogólnikowych tagów. Gry, film, muzyka, motoryzacja i podobne.
"Gry" mają 189 tysięcy, ale już "staregry" tylko 600 - zaledwie 0,3% ogółu tagu gry. Nawet gothic ma 1500.
To
Te konta-widma widzę że są przypisane do takich najbardziej "sztampowych" ogólnikowych tagów. Gry, film, muzyka, motoryzacja i podobne.
"Gry" mają 189 tysięcy, ale już "staregry" tylko 600 - zaledwie 0,3% ogółu tagu gry. Nawet gothic ma 1500.
To

Plotkova99 +70
Podzielę się z Wami historią, ponieważ niestety mam niewiele osób którym mogę to opowiedzieć- mam po latach tylko jednego przyjaciela któremu ufam, rodzinie nie powiem bo się będą martwili, znajomym nie powiem bo nie całkiem im ufam i nie całkiem wierzę że to przeczytają.
Od 2 miesięcy jestem kierowcą #bolt. W moim mieście wszystkim na Bolcie i nie tylko znana jest jedna osoba. Nadajmy jej Imię. Magda z ulicy
Od 2 miesięcy jestem kierowcą #bolt. W moim mieście wszystkim na Bolcie i nie tylko znana jest jedna osoba. Nadajmy jej Imię. Magda z ulicy

źródło: comment_7Ytbda2j0MtU8rdTOZa6AZzQou0om9b5.jpg
Pobierz