Aktywne Wpisy
mandanda +116
To jest ta słynna „kobieca intuicja”, że wchodzą w związki z typami, którzy nie potrafią samodzielnie funkcjonować?
#logikarozowychpaskow #zwiazki #randkujzwykopem
#logikarozowychpaskow #zwiazki #randkujzwykopem
źródło: IMG_3660
Pobierz
I'm back! Więc będzie krótkie expose.
Ukrzyżowana również za Was, pod moderacją wykopu zostałam umęczona i pogrzebana. Zmartwychwstałam dnia trzeciego jak oznajmia Pismo. Wstąpiłam do nieba; siedzę po prawicy Czerwonego Galaktycznego Wędrowca. Po mojej lewicy zasiada Niebieska Wiodąca Moc. Przez życie prowadzi mnie Białe Rytmiczne Zwierciadło.
Przez 11 lat byłam tu pod nickiem RegierungsratWalterFrank. Po aferze moderacja w końcu zdecydowała się na coś, od czego powinna zacząć - napisać, zasugerować zmianę nicka,
Ukrzyżowana również za Was, pod moderacją wykopu zostałam umęczona i pogrzebana. Zmartwychwstałam dnia trzeciego jak oznajmia Pismo. Wstąpiłam do nieba; siedzę po prawicy Czerwonego Galaktycznego Wędrowca. Po mojej lewicy zasiada Niebieska Wiodąca Moc. Przez życie prowadzi mnie Białe Rytmiczne Zwierciadło.
Przez 11 lat byłam tu pod nickiem RegierungsratWalterFrank. Po aferze moderacja w końcu zdecydowała się na coś, od czego powinna zacząć - napisać, zasugerować zmianę nicka,

![Dania podnosi wiek emerytalny. Polska zmierza ku zapaści systemu [OPINIA]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/7698502f5161b92e3691def67214ded0e0fb39f2dabffe895e71f3539e87bef6,q80.jpg)

Dziś już wiem tacy jak ty by byli dobrymi katami w obozach zaglady i wszystko byś usprawiedliwił wyszoscia swojej rasy. Jesteś zwykłym faszysta który nawet nie ma pojęcia o co woja się toczy tylko klaszczesz jak Kononowicz.
I nienawiść nie do wszystkiego tylko do tego bandyckiego kraju ( ͡° ͜ʖ ͡°)
I usuń konto jak Ci tak bardzo nie pasujemy (ʘ‿ʘ)
@Kappamera: I to jeszcze jak (。◕‿‿◕。)
Z prawami człowieka jest jak z kiblami - kacapy ich nie posiadają ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
@Zabi96: to nie jest kwestia szkalowania Rosjan tylko tego, że nie próbujemy zachować pozorów tego, że u nas jest wolność słowa w przeciwieństwie do Rosji. Niech widzowie sami decydują, co chcą oglądać i co jest prawdziwe, a nie państwo. A tak to Rosjanin widzi, że rosyjskie media są zakazane w Polsce więc od razu sobie myśli, że cenzurujemy
Komentarz usunięty przez autora
@Zabi96 a teraz zmień kacapy na Żydzi. znajome?
Komentarz usunięty przez moderatora
@Kappamera: bait 2/10 bo odpisuje.
To co piszesz to wypisz wymaluj kacapia