seraph88
1179
  • Najlepsze
  • Wszystkie komentarze
morgiel
@seraph88: a pamiętacie jak pisali "ja nie moge znowu ten obrazek w gorących kto to plusuje" to były czasy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
153
Tyczmistrz
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
133
marshmelo
marshmelo
@seraph88: dziewczyny teraz to całkiem całkiem rakiety ;) niestety obie już z kaszojadami. Aż musiałem założyć konto, żeby wam przekazać te przecenne informacje.

@Mtsen: obie są z rocznika 95, także do 30tki jeszcze trochę mają :D
7
kyuz
kyuz
@ZasilaczKomputerowy: moda lat 1990-2010 czyli nosimy to na co nas stać ( ͡° ͜ʖ ͡°)
6
Mtsen
@seraph88: Te dziewczyny ze zdjęcia to pewnie już po 30 są ( ͡° ͜ʖ ͡°)
4
Slavcel
@seraph88:

Ja żyłem w czasach kiedy z bramek robili materace #pdk
4
mayro777
mayro777
@seraph88: mam wrażenie, że niektórzy mają kopie wykupu na dysku.
3
MARIO99
@seraph88 ej one to wleka po korytarzu!!! na sali gimnastycznej nie wisialy gazetki
2
Ulic_Qel_Droma
@seraph88: Ciekawe co teraz te dziewczyny robią, może mirkuja tu z nami?
2
eksplozymeter
eksplozymeter
@seraph88 pamiętam jak obrazków tu nie można było...
2
error666
@seraph88: ta po lewej to Malwina, pamietam ją. Dawała mi ściągę na kartkówce z przyry
2
Mtsen
@ZasilaczKomputerowy: No ja też mam fleszbeki z gimnazjum w latach 2005-2008 ( ͡° ͜ʖ ͡°)
2
Mtsen
@ZasilaczKomputerowy: No widzisz, a ta bazarowa halówkowa moda miała się wtedy jeszcze w najlepsze w szkołach xD
2
kiecazpieca
kiecazpieca
@seraph88: fajny memik hehe
2
Defender
@Slavcel: a po szkole bramki robiło się z plecaków. W sensie słupki. W sensie plecaki wyznaczały miejsce położenia słupków. Wysokość braki była uzależniona od wzrostu Grubego. XDDDD
2
Z.....y
Z.....y
@kyuz: No tak w liceum to już zwracałem uwagę na to co noszę, ale wcześniej to każdy naprawdę miał to w dupie. Przez to wszyscy z dzisiejszej perspektywy wyglądali jak dzieci wojny.
2
nalot_1
@morgiel pamiętam, sam to pisałem ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
1
93michu93
93michu93
@seraph88: aj nostalgia, materac byl bramka, materacem pod przewroty i wszystkim co bylo akurat porzebne :D
1
Z.....y
Z.....y
@Mtsen: Tak, widzę tę okropną modę jaka panowała w szkołach za moich czasów. Brrrr, aż mnie skręca.
1
Z.....y
Z.....y
@Mtsen: W 2008 to ja już byłem na studiach xD.
1