Wpis z mikrobloga

Dlaczego nie Geomaxing?

• użalanie się nad sobą to jest mój cope 10.9% (7)
  • jestem za leniwy 21.9% (14)
  • Social Anxiety 28.1% (18)
  • Wszystkie powyższe odpowiedzi 39.1% (25)

Oddanych głosów: 64

• 27
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@randomex58: dla mnie wyjazd 30km do miejscowości obok to ogromny stres, w mieście wojewódzkim byłem tylko 2 razy w życiu i zawsze z rodzicami
wyjazd do innego kraju to dla mnie koncept absurdalnie nierealny
  • Odpowiedz
@corinarh: aż tak duzo nie potrzebujesz, możes wziąść kredyt gotówkowy na żeby. Ja w pełni rozumiem i współczuje brak hajsu na takie wyjazdy, i to jest racjonalny argument przeciw, w dodatku tam trzeba ogarnąć prace też, ale są tacy co teoretycznie mogli by to zrobić ale mówią zdanie w stylu, że boją się pająków np.
  • Odpowiedz
wy jeśteście fejk blackpillowcami, możecie mieć żone i dzieci ale wam się poprostu nie chce, i szukacie wymówek, że o moje dzieci podobne do mnie XD, albo że kraj 3 świata.

@randomex58: Jeśli twoim głównym celem życia jest MIEĆ DZIECI za wszelką cenę i przeczołgałbyś się z Polski do Tajlandii po to żeby zrobić kremkówkę jakieś azjtace to nie jesteś blackpillowcem tylko spermiarzem.
  • Odpowiedz
powiedz mi szczerze czego ty chcesz, jako blackpillowiec? Bo mi się wydaje że ty chcesz bajki jak z disneya i jesteś krypto bluepillowcem.

@randomex58: Jeśli chodzi o "związki" to chciałbym normalną - białą, szczupłą kobietę o ładnej twarzy, która jeszcze ma coś w głowie ale u Ciebie widzę, że jest tylko potrzeba włożenia mikrusa w szparę skoro chcesz przelecieć pół świata tylko po to xD. Zwal konia albo idź na
  • Odpowiedz