Aktywne Wpisy
niegwynebleid +692
Zauważyliście, że w postapokaliptycznych światach nikt nie p--------a na rowerach?
Walka o samochody, benzyny, akumulatory, a jak nie ma to ubierają cichobieżki palestyńskie, ubierają plecak, który jest mniejszy i bardziej pusty niż plecak przedszkolaka wysłanego na jeden dzień na wycieczkę, i nawet czapki nie biorą.
Albo konia, jak oni nigdy obroku nie mają.
A rower jest świetny - prędkość wzrasta gwałtownie, można załadować zapasami jak konia, ominie zakorkowane miejsca, można go przenieść,
Walka o samochody, benzyny, akumulatory, a jak nie ma to ubierają cichobieżki palestyńskie, ubierają plecak, który jest mniejszy i bardziej pusty niż plecak przedszkolaka wysłanego na jeden dzień na wycieczkę, i nawet czapki nie biorą.
Albo konia, jak oni nigdy obroku nie mają.
A rower jest świetny - prędkość wzrasta gwałtownie, można załadować zapasami jak konia, ominie zakorkowane miejsca, można go przenieść,
Kunszt +129
Dlaczego nie Geomaxing?
@true-true: Dlaczego nie wyjedziesz do kraju 3 świata gdzie kobiety będą Cię widzieć jako przepustkę do lepszego życia?
@randomex58: brakuje odpowiedzi: nie chcę być dla kogoś biletem do Europy, chcę mieć dzieci podobne do mnie, chcę mieszkać w Polsce, boję się azjatyckich pająków
wyjazd do innego kraju to dla mnie koncept absurdalnie nierealny
@CloudSpanner:
bo a) to kraj 3 świata,
@true-true, @CloudSpanner
@randomex58: oczywiście, na tagu są same wymówki, że spasiona, że bombelki po chadzie, a przecież wystarczy chcieć ¯\_(ツ)_/¯
@randomex58: Jeśli twoim głównym celem życia jest MIEĆ DZIECI za wszelką cenę i przeczołgałbyś się z Polski do Tajlandii po to żeby zrobić kremkówkę jakieś azjtace to nie jesteś blackpillowcem tylko spermiarzem.
@randomex58: Jeśli chodzi o "związki" to chciałbym normalną - białą, szczupłą kobietę o ładnej twarzy, która jeszcze ma coś w głowie ale u Ciebie widzę, że jest tylko potrzeba włożenia mikrusa w szparę skoro chcesz przelecieć pół świata tylko po to xD. Zwal konia albo idź na
@CloudSpanner: Co u mnie oczywiście jest niewykonalne bo jestem manletem z norwoodem 3, wiec odpadam na filtrze genetycznym ( ͡° ͜ʖ ͡°).