Aktywne Wpisy
sylwia-rasch +208
Prosze o natychmiastowe interweniowanie
W przypadku braku interwencji ,pozwe Wykop.pl .Nie wydalam zgody na podawanie moich danych ani mojego zdjecia .Zostalam tu obrazona a moje biurio zostalo narozone na utrate klientow przez Waszych uczestnikow.Jesli Panstwo nie zareagujecie podaje sprawe do sadu .Moj adwokat wspomnial o odszkodowaniu 500.000 i wzwyz.Zadam reakcji i natychmiastowego usuniecia wpisu narazajacego moja osobe na szykany.Wszystkie osoby komentujace i obrazajace mnie dostana rowniez pozwy.Radze komentujacym usuniecie wpisu a Portalowi
W przypadku braku interwencji ,pozwe Wykop.pl .Nie wydalam zgody na podawanie moich danych ani mojego zdjecia .Zostalam tu obrazona a moje biurio zostalo narozone na utrate klientow przez Waszych uczestnikow.Jesli Panstwo nie zareagujecie podaje sprawe do sadu .Moj adwokat wspomnial o odszkodowaniu 500.000 i wzwyz.Zadam reakcji i natychmiastowego usuniecia wpisu narazajacego moja osobe na szykany.Wszystkie osoby komentujace i obrazajace mnie dostana rowniez pozwy.Radze komentujacym usuniecie wpisu a Portalowi

ActiveekHere +36
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Statsy od 2019-08, więc nie cała aktualna edycja, ale API wykopu działa jak działa, a bardziej kombinować mi się nie chce ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Wołam @Gmeras @jeshcze_jak i @scorp02 bo ostatnio chcieli coś w tym stylu :P
Jak macie jakieś pomysły na wykres tabelkę to może w wolnej chwili dorobię.
Wygląda jak kupa, ale ja na co dzień piszę w scali, więc lepiej nie będzie xD
#sztafeta
źródło: comment_167319193919keWQEGSSd115zaMI6EM2.jpg
PobierzElegancka sprawa!
Pokonany dystans:
2023: 12 509 km
2022: 1 028 492
2021: 800 953
drugi pomysł to te dwa wykresy z równika z przyrost kilometrów (tygodniowy i miesięczny, rok do roku) ( ͡° ͜ʖ ͡°)