Aktywne Wpisy

mickpl +375
Dziennikarz TVN24 zadał Glapie przydługie pytanie że kredyty som no drogie i co możemy z tym zrobić, jak zwiększyć dostępność.
Glapa pedzioł, że w Polsce jest bardzo silne lobby deweloperskie, które uniemożliwia masowe, tanie budownictwo państwowe.
A potem dodał, że zawsze byli przeciwni kredytom 2% i 0%, bo one nie zwiększają dostępności tylko bogacą się na nich deweloperzy.
#nieruchomosci
Glapa pedzioł, że w Polsce jest bardzo silne lobby deweloperskie, które uniemożliwia masowe, tanie budownictwo państwowe.
A potem dodał, że zawsze byli przeciwni kredytom 2% i 0%, bo one nie zwiększają dostępności tylko bogacą się na nich deweloperzy.
#nieruchomosci
źródło: glapa
Pobierz
VaizardOmbre +13
Pierwszy raz od 2.5 roku zaczęło mi zależeć na relacji z nowo poznaną dziewczyną.
Po 4, w moim mniemaniu, udanych spotkaniach, prawie tygodniu ghostingu od ostatniej mojej wiadomości, odezwała się i…
#tinder #podrywajzwykopem
Po 4, w moim mniemaniu, udanych spotkaniach, prawie tygodniu ghostingu od ostatniej mojej wiadomości, odezwała się i…
#tinder #podrywajzwykopem
źródło: E96CC81B-90A3-4B5D-853B-5D1D23FCA6A7
Pobierz

Przecież to bez sensu xD starszy koleś jak ja zaleje to chociaż ma co jeść i gdzie spać
#przegryw
źródło: comment_1673166152lDDG3mdWMSLRfmJVGZrZV4.jpg
PobierzJa nie mam gdzie spać.
Komentarz usunięty przez autora
@Zhou: Tak to prawda. Ale moim skromnym zdaniem nastolatki dzisiaj mają - generalizując wyprany mózg przez lewackie feminazistowskie media, marksizm kulturowy itp. więc szybciej niż parę pokoleń wcześniej kiełkuje w jej bani właśnie owy wspomniany przez ciebie materialny mindset.
@elozapiekanka: najgorzej i tak jak wykopki spermiarze w znaleziskach o uczniach zgwałconych przez nauczycielki wypisują głupoty że chcieliby być na miejscu tamtych chłopaków xd
@elozapiekanka: serio nie wiem po co na to odpowiadam i wbrew krzykom podstarzałych bab jak najbardziej rozumiem, że dziewczyna 16 lat potrafi być bardziej atrakcyjna seksualnie od tej co ma 30 (nie każda, ale te co już są wyraźnie seksualnei wykształcone). Chodzi o różnicę w doświadczeniu życiowym i na ile taki związek
Baba po 30 wygląda jeszcze z 2 lata spoko później jest g---o