Aktywne Wpisy

grzes1290 +614
#alkoholizm
Dziś wstałem przed 6, sporo przed moją kobietą. Od tygodnia jestem suchy. Pojawiły się natrętne myśli, żeby iść na dwór, mojej powiedzieć, że idę do auta i do śmietnika, a w miedzyczasie pójść do żabki po 200 koloru. Jakoś wytrzymałem, bo wstała około 8. Gdyby pospała jeszcze trochę, to pewnie byłbym już po tym 200. Zjedliśmy śniadanie i ja dalej walczę ze sobą.
Dziś wstałem przed 6, sporo przed moją kobietą. Od tygodnia jestem suchy. Pojawiły się natrętne myśli, żeby iść na dwór, mojej powiedzieć, że idę do auta i do śmietnika, a w miedzyczasie pójść do żabki po 200 koloru. Jakoś wytrzymałem, bo wstała około 8. Gdyby pospała jeszcze trochę, to pewnie byłbym już po tym 200. Zjedliśmy śniadanie i ja dalej walczę ze sobą.

Lalo +173
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

Przecież to bez sensu xD starszy koleś jak ja zaleje to chociaż ma co jeść i gdzie spać
#przegryw
źródło: comment_1673166152lDDG3mdWMSLRfmJVGZrZV4.jpg
PobierzNie mówię że różnica wieku jest zła to im starsi tym się to zaciera ale 30latek i 16 nacha to lekko dziwne ze względu na totalnie rozjechany etap życia.
@vertoo:
No siema, jak miałem 24 lata to się spotykałem z 16latką i od 5 lat jesteśmy razem. Teraz ja mam 29, a ona 21 i jest zajebiście. Tematów do rozmowy mam więcej niż rówieśniczkami
@Zhou: Jak miałem 20 lat to miałem laskę w wieku 16 lat. Teraz mam 37 i mam laske w wieku 20 lat od 3 lat. W czym problem.
Komentarz usunięty przez autora
@Zhou: Co roku nowe laski kończą 16 lat.
Komentarz usunięty przez autora
Wręcz przeciwnie, to zajebiście ( ͡° ͜ʖ ͡°)