Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@elozapiekanka: panie.... Jeśli chodzi tylko o s-x to ok ale weź spróbuj stworzyć związek z taką gowniara xD o czym chcesz rozmawiać? O makijażu i High School musical? Przecież to różnica pokoleń :-)

Nie mówię że różnica wieku jest zła to im starsi tym się to zaciera ale 30latek i 16 nacha to lekko dziwne ze względu na totalnie rozjechany etap życia.
  • Odpowiedz
  • 3
@elozapiekanka: panie.... Jeśli chodzi tylko o s-x to ok ale weź spróbuj stworzyć związek z taką gowniara xD o czym chcesz rozmawiać? O makijażu i High School musical? Przecież to różnica pokoleń :-)

@vertoo:
No siema, jak miałem 24 lata to się spotykałem z 16latką i od 5 lat jesteśmy razem. Teraz ja mam 29, a ona 21 i jest zajebiście. Tematów do rozmowy mam więcej niż rówieśniczkami
  • Odpowiedz
  • 1
@Julka_ACAB_BLM: 24 a 30 to duża różnica.. Wiem po sobie :-) akurat kończyłem studia i siano we łbie więc o czym mowa. W wieku 30stki szukałem mieszkań itd i nie chce mi się wierzyć że wtedy z 16stka można układać życie :-P:-P:-P
  • Odpowiedz
@vertoo: Moim zdaniem można podjąć próbę budowania życia z 16stką bo jak wspominałem imponujesz jej posiadaniem własnego mieszkania, pracy i możesz ją sobie "wychować". W powojennych oraz przedwojennych wsiach taka różnica wieku była częsta.
  • Odpowiedz
ale gdybyś ty w wieku 20 lat szukał 16 to już nie możesz bo jej będzie przkyro że jest stara i nieatrakcyjna

@Zhou: Jak miałem 20 lat to miałem laskę w wieku 16 lat. Teraz mam 37 i mam laske w wieku 20 lat od 3 lat. W czym problem.
  • Odpowiedz
  • 0
@elozapiekanka problem jest też dla 30 latka, bo musi ją utrzymywać i dziecko pewnie przez całe życie xd jeżeli taka zaszła w tym wieku to inteligencją pewnie też nie grzeszy by iść do szkoły czy coś zrobić ze swoim życiem więcej niż kolejne gówniaki.
  • Odpowiedz
@vertoo: Oczywiście, że czasy są inne i masz rację. Sam w tzw. "dalszej rodzinie" znam przypadek gdzie 18stolatka wyszła za mąż z 30stolatkiem, ponieważ dla niej to była namiastka dobrobytu. Ona była wychowywana w domu na wsiw którym nie było podłogi tylko klepisko. A gościu miał ciągnik i technicznie był ogarnięty. Ponoć wyglądało to tak jakby ona była jego służebnicą i robiła wszystko co "Pan" każe i jej rodzina wpajała
  • Odpowiedz
Ja bym bał się r----ć szesnastki bo jest niepełnoletnia, nad jej pieczą oraz piczą wiszą ci człowieku jej starzy, takie relacje mogą zostać przez jej starych szybko ucięte, jak starym coś o-----e to możesz mieć problemy z prawem. Z dwudziestkami, dziewiętnastkami może być lepiej jeżeli wyprowadzi się do jakiegoś miasta na studia, albo zacznie pracować, ale też nie wiadomo.
  • Odpowiedz