@tojapaweu @Alex_mski @webdruid @jadkielbasiany jak chciałem ostanio kupić lodówkę u nich na stronie, to też dużo miało takie oznaczenie albo to jest faktycznie dużo towaru z ekspozycji, albo tak może ograniczają sobie prawo do gwarancji/rękojmi ?
@tojapaweu: ja w 2011 roku kupiłem tv LG z ekspozycji i działa do tej pory xd A w tym samym roku kolega kupił samsunga w avansie świeżo zapakowany i działał 2 lata xd
@tojapaweu wiecie że jeśli na stanie sklepu jest 1 sztuka danego produktu to automat na www pisze info, że może pochodzić z ekspozycji? Tak robią rozsądne sklepy
a to ma jakiś wpływ? Tak samo jak te mityczne zajechane karty po górnikach, nie pamiętam kiedy wyłączyłem laptopa, po prostu wstaję i wychodzę. Z rok już chyba nie wyłączany
Edit: A nie czasem wyłączam do czyszczenia z kurzu
@Kroledyp: tylko twoj laptop nie jest wykorzystywany w 100% tak jak te karty przy kopaniu z #!$%@? to porownanie zrobiles
Fakty są takie, ze jak piszą ze może być z ekspozycji to dostajesz używany laptop z ekspozycji albo po zwrocie od klienta. Jak chcesz kupić nowy to nie kupuj w media markt
@ManamanaTuriruriru: @tojapaweu: niestety apple jest na tyle #!$%@?/dobra firma która nigdy tego nie zrobi. Marza pracowników w media za sprzęt apple jest zerowa. Póki na to pozwalają przepisy będzie tak się działo… nie wiem jak w innych krajach ale jeśli jest inaczej to wniosek taki ze Polacy musza być dymani
Czyli stał włączony 24/7, dotykany przez Januszy i dzieciaki.
Media Markt czy wy z #!$%@? spadliście?
#mediamarkt #komputery #laptopy #apple #macbook #bekazpodludzi #januszebiznesu #zalesie
@cheeky_90: jechałeś 200km, żeby sobie kupić telefon?
@jadkielbasiany: @ManamanaTuriruriru: @tojapaweu: Skoro jest napisane, że może pochodzić z ekspozycji to na pewno pochodzi z ekspozycji.
@Alex_mski
@webdruid
@jadkielbasiany jak chciałem ostanio kupić lodówkę u nich na stronie, to też dużo miało takie oznaczenie
albo to jest faktycznie dużo towaru z ekspozycji, albo tak może ograniczają sobie prawo do gwarancji/rękojmi ?
A w tym samym roku kolega kupił samsunga w avansie świeżo zapakowany i działał 2 lata xd
W tym kraju nigdy nie będzie dobrze z tak głupimi ludźmi.
Komentarz usunięty przez autora
@Kroledyp: tylko twoj laptop nie jest wykorzystywany w 100% tak jak te karty przy kopaniu
z #!$%@? to porownanie zrobiles
a tak 9k za ekspozycje XD chyba ich coś boli