Aktywne Wpisy
mpetrumnigrum +684
#motocykle #simsony #simson #heheszki #simsonemdojugoslawi
DOJECHAŁEM DO JUGOSŁAWI.
A przy okazji złapałem 2 kapcie w tylnym kole wyrwało mi amortyzator z mocowania bo nie było podkładki, ogar przestał palić ale już pali. Ogólnie to do przodu.
DOJECHAŁEM DO JUGOSŁAWI.
A przy okazji złapałem 2 kapcie w tylnym kole wyrwało mi amortyzator z mocowania bo nie było podkładki, ogar przestał palić ale już pali. Ogólnie to do przodu.
źródło: temp_file1650633784259294074
Pobierz
1-2-3 +8
#savoirvivre
Miraski, taka sytuacja - obiad u wujka mojej dziewczyny.
Byłem tam dopiero kilka razy u niego ale już któryś raz się tak zdarzyło, że kiedy wujek mojej dziewczyny przychodzi do nas się przywitać z gośćmi (przychodzi do nas zawsze po jakimś czasie) to wygląda to tak, że najpierw wita się z moją dziewczyną (mnie omija), później idzie witać się z jej rodzicami, a na samym końcu wraca do mnie
Miraski, taka sytuacja - obiad u wujka mojej dziewczyny.
Byłem tam dopiero kilka razy u niego ale już któryś raz się tak zdarzyło, że kiedy wujek mojej dziewczyny przychodzi do nas się przywitać z gośćmi (przychodzi do nas zawsze po jakimś czasie) to wygląda to tak, że najpierw wita się z moją dziewczyną (mnie omija), później idzie witać się z jej rodzicami, a na samym końcu wraca do mnie
źródło: zdj
Pobierz

Żeby mieć 3 typa w top 5...
#skoki #turniejczterechskoczni #tcs
źródło: comment_1673039347pyf896TqCKJiTUkTlT4B8i.jpg
Pobierz@kefas_safek bardzo ich wszystkich lubię i podziwiam ale rok, dwa, może jak dobrze pójdzie to do igrzysk i nasz strong się skończy, bo na razie nikogo nie widać żeby podbijał tak jak Stoch do Małysza pod koniec kariery
@kefas_safek: tak. Ale żadnego w top 5 ( ͡° ͜ʖ ͡°)
No generalnie niezła beka z tych austriakow. Nic nie wygrywają w sumie, ale duzo ich zawsze wtop10 no i w pucharze narodów prowadzą...
@selekcjoner541: no następców nie widać za bardzo. Costam niby skacze tam wąsek, ale on sam jeden to trochę mało...
źródło: comment_1673044012gNSfftmh0iWNomEzdNSp7Q.jpg
Pobierzźródło: comment_1673080072139XRpQABdIQHHt0dWFBXS.jpg
Pobierz