Wpis z mikrobloga

@jmuhha: Na mecze nie chodzę ale widać że są ostro ześwirowani na tym punkcie. Często w robocie jak jesteś nowy to piłka jest pierwszym tematem gdy gadasz z chłopami. Jak się dowiedzą że jesteś z Polski to wtedy się zaczyna wymienianie wszystkich polskich piłkarzy, których oni znają z lewandowskim na czele i który w jakim angielskim klubie gra albo kiedyś grał. Czasami też pytają za kim jesteś z angielskich klubów.
  • Odpowiedz
Jeszcze zapomniałem dopisać co mnie w-----a to wszechobecny smród marihuany w przestrzeni publicznej. Po prostu w UK jest mnóstwo osób uzależnionych od zioła, które nawet jak w danym momencie nie palą to zostawiają za sobą smród. Wśród młodych w UK obecnie prawdziwą plagą jest narkotyzowanie się gazem rozweselającym (nitrous oxide) i to z takich dużych butli jak na fotce. To g---o jest tanie, łatwo dostępne i nie ma żadnego prawa regulującego jego
G.....k - Jeszcze zapomniałem dopisać co mnie w-----a to wszechobecny smród marihuany...

źródło: comment_1673024715noCgJ2ejNQjFjNUDF5Uc7S.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 2
btw uwielbiam argument o fake smile xd ludzie to się nazywa k---a uprzejmość i kultura xd a wy myślicie że jak ktoś jest uprzejmy to jest waszym przyjacielem bo w Polsce to niespotykane. Trochę dystansu xd
  • Odpowiedz
  • 1
@Gnojokok: btw bo to chyba twój komentarz też był

Wyżej widziałem komentarz że to źle że w pracy trzeba być miłym i nie można pokazywać że jest się w-------y nawet jak się jest. To jest minus? Żeby mieć trochę klasy? xD jezu
  • Odpowiedz
@Perloooo: Tu nie chodzi o klasę ale o to że wymaga się od ludzi wymuszonej uprzejmości i szerokiego uśmiechu nawet jak klient sra ci na głowę. Nie zrozumiesz jeśli nigdy nie pracowałeś w customer service. Ja już na tym zęby zjadłem
  • Odpowiedz
@jmuhha: Mieszkajac w okolicach Liverpool stwierdzam, ze chyba najwiekszym minusem jest bezpieczenstwo. W ostatnim czasie byly tu takie historie, ze za glowe sie czlowiek lapie. Jedna taka bylaby grillowana w polskich mediach z pol roku, a tutaj po tygodniu a day as usual. Ostatnia glosna to s---------a w pubie podczas Christmas Eve, dziewczyna dostala w glowe jako przypadkowa ofiara, celem podobno byl kto inny - w tym 5 osob rannych.
  • Odpowiedz
  • 0
@Gnojokok: Zrozumiem bo pracowałem z jakieś 10 lat z klientem w sprzedaży bezpośredniej więc proszę cię, nie sugeruj tutaj swojej przewagi doświadczeniem. Tak, trzeba zachować klasę w każdej sytuacji, boli cię że ktoś jest frustratem i też musisz się zacząć zachowywać jak zwierzę? Nie rozumiem.
  • Odpowiedz
  • 0
@jmuhha Londyn. Policja która nie funkcjonuje, mieszkania raczej z tych droższych, NHS, sztuczność Brytyjczyków i chorobliwy wręcz nacisk by nikogo nie obrazić. Paradoksalnie usługi bankowe na trochę niższym poziomie niż w Polsce+ ciągle panujący kult papieru
  • Odpowiedz