Aktywne Wpisy

thorgoth +304
Bąbel.
Lat 20.
Czasem przypomni mu się młodość i nagle podbiegnie za własnym cieniem, troche niezgrabnie, jakby nie pamiętał że ma artretyzm stawów. Czasem nagle zaatakuje ręke którą go miziam. Czasem już nie zdąży z dwójeczką do kuwety.
Czasem ma wyraz pyszczka jakby nie wiedział w którym wszechświecie właśnie wylądował, szczególnie wybudzony ze snu.
Zawsze się cieszy jak mały kociak gdy wracam z żoną do domu, nie ważne czy nie było nas 10 minut czy
Lat 20.
Czasem przypomni mu się młodość i nagle podbiegnie za własnym cieniem, troche niezgrabnie, jakby nie pamiętał że ma artretyzm stawów. Czasem nagle zaatakuje ręke którą go miziam. Czasem już nie zdąży z dwójeczką do kuwety.
Czasem ma wyraz pyszczka jakby nie wiedział w którym wszechświecie właśnie wylądował, szczególnie wybudzony ze snu.
Zawsze się cieszy jak mały kociak gdy wracam z żoną do domu, nie ważne czy nie było nas 10 minut czy
źródło: a6626b1
Pobierz
duzy_gracz +14
źródło: 1000008146
Pobierz

Okularki mam od niecałego miesiąca, a już wiem że nie żadne FPS'y czy inne wyścigi a jedyny w swoim rodzaju RTS jest moją ulubioną grą ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Mowa oczywiście o BattleGroupVR, genialne, w późniejszym etapie gry czujesz się jak ten dzieciak z filmu ,,Gra Endera" gdy sterował flotą albo jak Tom Cruise w Raporcie Mniejszości przeglądający wizje (mowa o sterowaniu), oczywiście grafika lekko kuleje, ale to ostatnie na czym się skupiałem. W sterowaniu i możliwych widokach na bitwy tak się zakochałem że nawet nie zwracam na kulejące fabułę czy ograniczoną możliwość edycji statków. W skrócie, robisz misje i rozbudowujesz flotę i z czasem prowadzisz coraz większe bitwy.
Macie jakieś inne dobre RTS w podobnych klimatach?
PS. dobry kabel do kompa to podstawa, 3h gry i bateria 96%