Aktywne Wpisy
Adek1243 +2
Witam. Mam 30 lat, żonę, dziecko w wieku 3 lat. Mam swoje mieszkanie w Katowicach - 3 pokoje, kredyt już spłacony. Pracuje w ww. miejscowości, zarabiam około 8 k na rękę, żona z 6 tys. Dostałem dzisiaj propozycje pracy w tej samej firmie, ale w oddziale w Warszawie za ok. 3.5 tys więcej, nie ma możliwości pracy zdalnej, myślicie, że warto się przenosić? Tam większe możliwości awansu. Zona mówi, że mógłbym tam

Altru +124
Nóż naostrzony. Jeszcze rok da radę.
źródło: temp_file8317251589463171101
Pobierz

Cześć, mam problem. Zainstalowałem VB dla M1 Mac. Chce dodać system ubuntu, dodałem obraz. Zainstalowałem z oficjalnej strony Ubuntu. Próbuje włączyć i mam błąd. Próbuje zrobić jak piszą na forum https://forums.virtualbox.org/viewtopic.php?f=8&t=92632 ale nie rozumiem o co chodzi. Nie mam żadnej ikonki dodatkowej, uruchamiam z poziomu aplikacji to.. Nic nie pomaga, ktoś pomoże?
źródło: comment_1672918142VFTBECfV5Cd2ScotBbh2W9.jpg
Pobierzźródło: comment_1672918191fwSqiHmWGy2Z5a43TL6WmH.jpg
Pobierzźródło: comment_1672918312JrY10UJV5xdT6jtBh5deuw.jpg
PobierzAlbo sprawdź logi VirtualBox
Pytanie tylko po co, bo jak masz zamiar odpalić sobie wersję desktopową to lepiej idź pograj w CS'a ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@NoToTenTego: zdecydowanie lepiej idź pograj w CS'a ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@NoToTenTego: Nie, nie będą miały póki platforma amd64 jest nadal sukcesywnie wykorzystywana, arm nie nadaje się nadal do wszystkiego.
@NoToTenTego: kto Ci tak powiedział? xD