Aktywne Wpisy

MonazoPL +132
Bonżur przyjaciele!
Ruszamy z kolejnym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜
Ruszamy z kolejnym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜
źródło: santander 1060
Pobierz
mattttx +284
źródło: 1000002501
Pobierz

Teraz widze ze podobne mieszkania, wystawione w marcu wciaz maja banery SPRZEDAM.
@garfyldo: przecież grzechem jest nie skorzystanie z tego programu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: comment_1672893592XUhjCLaDGeA2SuVF1fksWs.jpg
PobierzCzyli wychodzi na to że jeśli ja posiadam dom i w akcie notarialnym jestem tylko ja, a natomiast żona nie ma tak naprawdę nic (akt przed ślubem był) to ona może wziąć taki kredyt mimo, że ja mam dom na kredyt.. według mnie warunek ".. spełni tylko jedno z nich..." jest dla mnie spełniony i żona może zakupić ziemię przykładowo na 2%
( ͡º ͜ʖ͡º
@the_good_guy: IMO ważnym interesem społecznym byłoby zajęcie się prawem bankowym i podatkowym w ogóle ¯\_(ツ)_/¯
Ale ogólnie to mi to całkiem obojętne, bo to już od pewnego czasu nie mój problem.
@heartbrakerr: na gov.pl są inne warunki. Ten rząd naprawdę nie wie co wprowadza... chyba że to odnosi się tylko do małżeństwa z dzieckiem