Aktywne Wpisy
mojaprawdajestmojsza +323

thorgoth +256
Bąbel.
Lat 20.
Czasem przypomni mu się młodość i nagle podbiegnie za własnym cieniem, troche niezgrabnie, jakby nie pamiętał że ma artretyzm stawów. Czasem nagle zaatakuje ręke którą go miziam. Czasem już nie zdąży z dwójeczką do kuwety.
Czasem ma wyraz pyszczka jakby nie wiedział w którym wszechświecie właśnie wylądował, szczególnie wybudzony ze snu.
Zawsze się cieszy jak mały kociak gdy wracam z żoną do domu, nie ważne czy nie było nas 10 minut czy
Lat 20.
Czasem przypomni mu się młodość i nagle podbiegnie za własnym cieniem, troche niezgrabnie, jakby nie pamiętał że ma artretyzm stawów. Czasem nagle zaatakuje ręke którą go miziam. Czasem już nie zdąży z dwójeczką do kuwety.
Czasem ma wyraz pyszczka jakby nie wiedział w którym wszechświecie właśnie wylądował, szczególnie wybudzony ze snu.
Zawsze się cieszy jak mały kociak gdy wracam z żoną do domu, nie ważne czy nie było nas 10 minut czy
źródło: a6626b1
Pobierz

Alfa jest elegancka, ma kokpit obszyty skórą i wersja ktorą biorę pod uwagę to Veloce Q4 z 280KM. Z minusów - to Alfa
Mercedes bardzo podoba mi się z zewnątrz, środek też jest przyjemny, w dodatku to coupe. Z minusów - gorszy system audio (w tym konkretnym modelu) i jednak jest to używany samochód, który musiałbym bardzo dokładnie sprawdzić.
Macie doświadczenie z tymi modelami? Może ktoś z was jest mechanikiem i ma swoje obserwacje? Ich cena jest podobna, Mercedes podoba mi się odrobine bardziej, za to nie ma gwarancji i nie pachnie nowością.
Multimedialnie wybralibyście system mercedesa, czy Alfy?
#samochody #pytanie #alfaromeo #mercedes
źródło: comment_16727714292zDWkbHDdL2gP8twwSBhuJ.jpg
PobierzKtóry byś wybrał?
@USSCallisto: Na pewno alfa straci procentowo na wartości dużo bardziej, ale nie ma to dla mnie decydującego znaczenia
@kanciak12: W wersji po lifcie alfa ma dotykowy wyświetlacz i podobno poprawili jakość materiałów w porównaniu z poprzedniczką. Ale nie wiem jaką jakość mają takie rzeczy jak np.
Niekoniecznie. Zwłaszcza w ostatnich czasach. Mercedesy coupe jeśli nie jest to jakieś AMG to mocno lecą na wartości.
Zresztą kup co się bardziej podoba a nie to co będzie się bardziej podobać kolejnemu właścicielowi. Nie rozumiem tego.
https://imgur.com/a/24ptCg6
Niby nie ale jednak pytasz w internecie co kupić ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Na Alfe masz 5 lat gwarancji. A co do utraty wartości moja z 2019 kosztuje więcej niż dałem za nową
W najlepszym wypadku dorzucę jakiegoś boxa albo się przyzwyczaję.
Btw, w dzisiejszych czasach szukałbyś manualnej skrzyni?
Liga wyzej niz C klasa. E to Swiezsze auto, C klasa oczywiscie tez ladne (imo ladniejsza niz E) ale w srodku dla mnie troche tanio.
źródło: comment_1672834303bbuH4bXBLznfgzeZi4BoTY.jpg
Pobierz@Rizzo: Jeśli to jedyny minus jaki widzisz w tym samochodzie to go bierz. Jak kilku wyżej też jeżdżę Stelvio i w sumie jedyne, do czego bym się przyczepił to ta kamerka i brak bezprzewodowego CarPlaya. Jeździ świetnie, wykonany na prawdę dobrze i póki co 0 problemów z niezawodnością (32kkm).