Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 24
I co wyskrobki?! pan Wardęga was wyjaśnił? Nawet mi was nie żal mitomani. I co teraz? Będziecie chcieli faktury bo tabelkę w excelu każdy może zrobić? A potem co? Powiecie że on wcale tej karmy nie dawał tylko dal mniej, a reszta na olx sprzedał na lewo? #wataha #wardega #famemma
ChwilowaPomaranczka - I co wyskrobki?! pan Wardęga was wyjaśnił? Nawet mi was nie żal...
  • 26
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@ChwilowaPomaranczka: screeny z faktur na karme + ile wydal na benzynę jeżdżąc. Jeszcze se co odlał do prywatnego baku ( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)

Zarobił/nie zarobił. Wpłacił więcej, niż pokolenie przecietnego wykopka przez X lat. Ale wykopki nadal swoje. Plusowany komentarz - plusujemy. Minusowany komentarz - minusujemy i tak się żyje ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@DieInPeaceTonight: tak tak. Wy się pograzacie mówiąc że ten chłop pomógł więcej niż całe pokolenie wykopków dzbanie. Gdyby nie te wykopki to te pieski by pewnie nie zobaczyly karmy do usranej śmierci. Dla mnie oszust nie będzie dobrym człowiekiem nawet jak wspomoże jakąś akcję charytatywną, KTORA SAM ZAPROPONOWAL I ZARZEKAL, ZE JQ SPELNI XDD. Jak spełni wszystkie obietnice to wtedy ludzie z niego zejdą, a tak to nie różni się
  • Odpowiedz