Aktywne Wpisy
Noct +89
Mirki, uważajcie na #k--------------i, zmienił się skład. Nie wiem dokładnie kiedy, ale teraz zajeżdża taką sztuczną czekoladą, jeśli kojarzycie kiedyś figurki mikołajów były z czegoś podobnego. Przypomina taką "starą sztuczną czekoladę" i naprawdę się zawiodłem już samym zapachem po otwarciu opakowania.
Oczywiście to już nie są Wafelki z kremem kakaowym w czekoladzie, tylko Wafelki kakaowe zdobione czekoladą mleczną.
W składzie zmniejszyła się ilość miazgi kakaowej i zwiększyła tłuszczu palmowego. Podejrzewam, że obecnie
Oczywiście to już nie są Wafelki z kremem kakaowym w czekoladzie, tylko Wafelki kakaowe zdobione czekoladą mleczną.
W składzie zmniejszyła się ilość miazgi kakaowej i zwiększyła tłuszczu palmowego. Podejrzewam, że obecnie
źródło: obraz
Pobierz
Novameh +13
Nieironicznie uważam, że po dwójce był to najlepszy Assassin's Creed.
#gry #pcmasterrace #assassinscreed #ubisoft
#gry #pcmasterrace #assassinscreed #ubisoft
źródło: Assassins Creed Unity
Pobierz

#pieniadze #gospodarka #bitcoin #holownia
źródło: comment_1672646743i8Hx03Lfej15y82Qo9yQT3.jpg
Pobierz@Bulletproof-50: no bo weszliśmy do grupy kilkudziesięciu państw, to oczywiste że nikt nie będzie zmieniał na nasze żądanie zasad które obowiązują wszystkich.
@Bulletproof-50: jest państwowa
@Bulletproof-50: a gdzie minusy?
@Jakovv: No nie bardzo- to jednak ten sam język, kultura anglosaska i poszczególne stany połączyły się w jedno państwo relatywnie szybko, a nie po ponad tysiącu lat.
2. Bo mamy walutę narodową polski Złoty?
źródło: comment_1672658957Uy9xynK8JJSuG0wf1gRilP.jpg
Pobierz@djtartini1: Szwajcaria, Kanada, Belgia... państwa wielojęzyczne nie jest ewenementem.
@Jakovv: Nie ma czegoś takiego, bo Niemcy mają zupełnie inną kulturę niż Grecy. Jak można porównywać regionalne różnice w jednym małym państwa, między różnicą mentalności, celami, gospodarką Finlandii i Portugalii.
@Jakovv: W sensie USA praktycznie to od początku to jedno państwo, a nie niepodległe kraje- więc nie wiem jak można mówić o rozbieżnej kulturze i interesach- to tylko kwestie lokalne, a nie strategiczne.
@djtartini1: normalnie, nie chce utrzymywać wschodu polski, niech pisowcy j----i sami se radzą. Jeśli ktoś podważa sens integracji europejskiej, ja podważam sens istnienia polski jako państwa