Aktywne Wpisy
![krucjan](https://wykop.pl/cdn/c3397992/krucjan_oJ9I8qcfr9,q60.jpg)
krucjan +485
W końcu wszystkie formalności dopięte i przesiadam się na nowe auto, c-elysee z 2014r 🥰
Dla mnie to jakbym z salonu wyjechał, całe życie jeździłem 20 letnimi gratami, które nawet w dniu produkcji uchodziły za gruzy. 10 letnia fura, która wygląda jak normalne, współczesne auto to jest dla mnie szok xD
Mam nadzieję, że posłuży z 5 lat.
#chwalesie #taxi #motoryzacja #szczecin
Dla mnie to jakbym z salonu wyjechał, całe życie jeździłem 20 letnimi gratami, które nawet w dniu produkcji uchodziły za gruzy. 10 letnia fura, która wygląda jak normalne, współczesne auto to jest dla mnie szok xD
Mam nadzieję, że posłuży z 5 lat.
#chwalesie #taxi #motoryzacja #szczecin
![krucjan - W końcu wszystkie formalności dopięte i przesiadam się na nowe auto, c-elys...](https://wykop.pl/cdn/c3201142/4892ae0c29c347bc770f571aced78dd47f01d24d2b9f4d92248eacd35b9a7060,w150.jpg?author=krucjan&auth=36992ebdc5f7e39d3deed5d92aa99f10)
źródło: temp_file9112710770260694639
Pobierz
luke-dolla7 +273
Pani redaktur my podpisali, ale my umowy nie czytali odcinek 2137
#nieruchomosci #kredythipoteczny #kredyt #heheszki
#nieruchomosci #kredythipoteczny #kredyt #heheszki
![luke-dolla7 - Pani redaktur my podpisali, ale my umowy nie czytali odcinek 2137
#nier...](https://wykop.pl/cdn/c3201142/68e47e4257ac436bba21e9d332764d5830b9992bbffdcf266349b164477d34f3,w150.jpg?author=luke-dolla7&auth=c61846d48b521ecad89605f44ed2c9d3)
źródło: temp_file1818932681366771221
Pobierz
@Przegwin: @corrs:
No ale jak mało gotujesz, to nie ma sensu trzymać całej szuflady starzejących się i wietrzejących pojemników z setką przypraw
Niektóre z tych mieszanek mają zaskakująco dobrą kompozycję, np. przyprawa do indyka z Kamisa.
Tylko trzeba oczywiście pamiętać o tym żeby sprawdzić słoność przyprawy zanim dosypie się soli na etapie gotowania.
Przykładowo, jeśli wsypiesz przyprawę do flaków do posolonego bulionu, to całość wyjdzie za słona, więc bulion musisz mieć nieposolony.
źródło: comment_16725823532WdIkTEopgLsK5ZonUjiip.jpg
PobierzNajważniejsze żeby smakowało