Aktywne Wpisy

Phillippus +132
źródło: 1000045368
Pobierz
atteint +24
spośród wszystkich maili Epsteina, które do tej pory widziałem, najbardziej podoba mi się TEN.
poniżej tłumaczenie z translatora, bo jestem leniwy:
poniżej tłumaczenie z translatora, bo jestem leniwy:
Właśnie dostałem wiadomość od Boba Pine'a, który zapytał mnie, czy moim zdaniem Murray Gell Man byłby dobrym kandydatem do
Zodiaku.
Jak wiecie, to jedno z tych ostatnich tajnych stowarzyszeń. Zodiak jest jednym z naprawdę fajnych, ma
źródło: Opera Zrzut ekranu_2026-02-09_160222_www.justice.gov
Pobierz

źródło: comment_1672570762goi6tP7qROQbxyDCxCYG2R.jpg
Pobierz@oink_oink: tylko ta?
Zebrali sie by szczerze powiedziec mu, co im lezy na sercu, wierzac ze kazdy bedzie go przekonywal do chemioterapii. Tylko ona powiedziala ze widzi jak ludzie cierpia w ostatnich dniach i Walt ma prawo sam o tym zdecydowac.
W sumie nie pamietam ale chyba Hank ja ostatecznie poparl.
@frugASS: Skyler tez miala sporo racji. Wystarczy wczuc
@oink_oink: ja żałuję, że ona nie miała w serialu mamusi ( ͡° ͜ʖ ͡°) Oezu jaki to byłby dopiero hardkor jakby Skyler i Marie jeszcze mamusie miały, która by narzekała, że Walt to nieudacznik i zmarnował życie jej córeczce xDDD
@oink_oink: @Mike_Oxmaul: Serio was tak denerwuje wymyślona postać z serialu? To nie jest normalne.
Walter mial przed soba wielka przyszlosc, ktora utracil przez zdrade przyjaciela z którym rasem robili badania, a ten jeszcze wyrywa mu dziewxzyne w ktorej się podkochiwal. Po wiesxi ze ma raka nie ma nic do stracenia.
Bo ja wiem czy tak bardzo. Typowe małżeństwo. Chyba że chodzi Ci o czas jak już zaczął narkobiznes. Wtedy to ją okłamywał cały czas, a ona to wyczuła.
Walter był współzałożycielem tej firmy, którą założył z przyjacielem i swoją dziewczyną, ale czuł się