spośród wszystkich maili Epsteina, które do tej pory widziałem, najbardziej podoba mi się TEN. poniżej tłumaczenie z translatora, bo jestem leniwy:
Właśnie dostałem wiadomość od Boba Pine'a, który zapytał mnie, czy moim zdaniem Murray Gell Man byłby dobrym kandydatem do
Zodiaku.
Jak wiecie, to jedno z tych ostatnich tajnych stowarzyszeń. Zodiak jest jednym z naprawdę fajnych, ma 12
członków jednocześnie i nadal jest bardzo tajne. Robią naprawdę fajne rzeczy – ale głównie dlatego, że wszyscy są bardzo
starzy – to po prostu kolacje w egzotycznych miejscach. Nie mogę ci powiedzieć kim jest wszystkich 12 członków, bo nie wiem, kim oni wszyscy są, ale wiem, że Paul Volker jest jednym z nich. Jakiś facet o imieniu Howdy, którego rodzina jest właścicielem Stuyvusent Town, Bob Pixie i chyba Tom Brokaw. Bob reprezentuje Raka (znak, nie miesiąc). Jesteś członkiem do śmierci, ale jeśli
zachorujesz na demencję, mogą cię umieścić na „ekscentrycznej orbicie” i nie zapraszać na spotkania itp. Tak czy inaczej, jedynym sposobem,
by się dostać, jest czyjaś śmierć. Oczywiście nie ma tam mniejszości ani kobiet. W każdym razie daj znać, co
o tym myślisz...
jeśli wierzyć teoretykom teorii spiskowych, to ta cała grupa Zodiac wcześniej nazywała się Majestic 12 i jest częstym bohaterem spisków związanych z UFO, rzekomymi kosmitami i tuszowaniem tych spraw.
@atteint: Jakby ktoś nie kojarzył, chodzi o tego dżentelmana, jednego z odkrywców kwarków, nobliste. Czyli jednak można gdzieś w życiu dojść sumienną nauką.
poniżej tłumaczenie z translatora, bo jestem leniwy:
jeśli wierzyć teoretykom teorii spiskowych, to ta cała grupa Zodiac wcześniej nazywała się Majestic 12 i jest częstym bohaterem spisków związanych z UFO, rzekomymi kosmitami i tuszowaniem tych spraw.
no fascynujące rzeczy, prawda.
#epstein #teoriespiskowe
źródło: Opera Zrzut ekranu_2026-02-09_160222_www.justice.gov
Pobierzźródło: 1000013693
PobierzCzyli jednak można gdzieś w życiu dojść sumienną nauką.
@szprycher: ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@over9000: te wszystkie organizacje w rzeczywistości to są. Masoni na przykład dzisiaj to po prostu klub dyskusyjny.
https://x.com/ollobrains/status/2018545949283586363?s=20