Wpis z mikrobloga

Wszystkich plusujących zawołam o 8 za rok. Zobaczymy za 12 miesięcy, kto równie jest rannym ptaszkiem po sylwestrze jak my dziś. (A tym samym jesteśmy lepsi od śpiących do 12!)

Kto rano wstaje, temu Pan Bóg daje ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Jako wołany polubiłeś ten wpis:

Dziś również mija moja 13 rocznica założenia konta na wypoku (ʘʘ)

#jmuhha #glupiewykopowezabawy #sylwesterzwykopem #prestizowyporanek
jmuhha - Wszystkich plusujących zawołam o 8 za rok. Zobaczymy za 12 miesięcy, kto rów...

źródło: comment_1672557753wD4slpCClaqgGWHZJ0TMOD.jpg

Pobierz
  • 200
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Ludzie mówią że nie można pić jeśli ma się dzieci, ale to nie prawda. Można tylko trzeba wstawać rano, na tym polega odpowiedzialność ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Na szczęście nie mam dzieci
  • Odpowiedz
Haha byłem i jestem obiecany na wszystkich edycjach ( ͡° ͜ʖ ͡°) Uwielbiam wstawać rano 1 stycznia. Tym bardziej ze ruszam zaraz zwiedzać Rzym z Żona i pieskiem
  • Odpowiedz
@Digital_Boy: moja młoda bawi się klockami LEGO. No i teraz jest taki problem ze mnie to w ogóle nie bawi. Kiedyś jak byłem dzieckiem to uwielbiałem takie zabawy , a teraz już nie mam na to ochoty. Lubię patrzeć jak młoda się bawi. Piję sobie rano kawę, słucham radio albo coś tam czytam a młoda bawi się klockami. Co chwilę pokazuje co tam zbudowała i też jest git. Prawie jak
  • Odpowiedz
@DexterFromLab

Eeeee tam odpal trochę wyobraźni, malujemy ,budujemy , robimy lody xD , tańczymy i itp musze zmęczyć dziecko przez cały dzień to spokojnie spi.

Najgorzej jak mi mowi żeby usiadł na konika na biegunach
  • Odpowiedz