Wpis z mikrobloga

@japycz

Dla kogoś może to być równie kluczowa kwestia. Zasady, poglądy, wartości, mówi Ci to coś?

Kluczowa kwestia? Gdy ma się z 20 lat to może.
A czego oczekiwałby facet mający 40 lat? Który przez większość życia był sam? 30 latki bez jakiejkolwiek przeszłości? To dość dziecinne
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 3
@Kluskislaskie:

ale czy trwały, znaczy zdrowy? Tak jak wspomniałam wcześniej, takie preferencje uważam za chęć psychicznej kontroli/dominacji nad drugą osobą.

Ja w takim razie preferencje kobiet dotyczące szukania potencjalnych partnerów tylko wśród wyższych od siebie mężczyzn uważam za chęć bycia psychicznie i fizycznie kontrolowaną/dominowaną przez drugą osobę.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 4
@Kluskislaskie

Poza tym jaką niby przewagę ma typ i czym mógłby ją zdominować w tej kwestii, skoro ma dokładnie tyle samo doświadczenia seksualnego co ta potencjalna dziewica - zero.

Nie wiem, gdzie tu jest coś nienormalnego, że prawiczek wolałby mieć dziewice, tymbardziej że są w podobnym wieku. Czy ją znajdzie? Wątpliwe, ale żeby stwierdzać od razu na tej podstawie, że ma on zaburzenia to xD

Kiedy pasuje wam to do narracji
  • Odpowiedz
@derton778: eh, po za swojego rodzaju achivmentem to jeden #!$%@? a nawet i wada :D taki urok myślę że sporej części kobiet że nawet gdyby to love forever byłyo to całe życie będzie się zastanawiać jak to by z innym było :D ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
A no tak, bo jak ktoś żyje, i ma za sobą jakąś przeszłości, poznawał innych ludzi z którymi był w intymnej relacji ale niestety coś nie pykło, to musi być szlaufem xd

@Filippa: odwracasz kota ogonem. Możesz robić co chcesz i z kim ale nie próbuj wciskać komuś że jego zasady i wymagania to "dziecinne podejście", jakie by one nie były.

Trzeba brać pod uwagę, że kobiety także lubią uprawiać seks i wcale nie trzeba karać ich za to ostracyzmem
  • Odpowiedz
odwracasz kota ogonem. Możesz robić co chcesz i z kim ale nie próbuj wciskać komuś że jego zasady i wymagania to "dziecinne podejście", jakie by one nie były.

@japycz: Przecież szukanie "dziewicy" to zwykły fetysz seksualny. Zresztą w necie można sprzedać dziewictwo za dużą kwotę, co zdaje się potwierdzać moją tezę. Nie rób kurtyzany z logiki.
  • Odpowiedz
: Przecież szukanie "dziewicy" to zwykły fetysz seksualny.

@Kryskamatyska: nie, a przynajmniej nie jest to jedyne możliwe wytłumaczenie. Znowu wracamy do kwestii ideałów, oczekiwań i zasad. W życiu nie wszystko można sprowadzić do seksu i pieniędzy.

Zresztą w necie można sprzedać dziewictwo za dużą kwotę, co zdaje się potwierdzać moją
  • Odpowiedz
akurat to jest bardzo istotne w czasach, kiedy #!$%@? z eskortu mają niższy "przebieg" niż typowa julka z tindera, a jak masz sraczkę o to żeby o tym rozmawiać to wiadomo dlaczego.

@sinls: xDDD gdzie wy sie chowacie goscie xDD
  • Odpowiedz
akurat to jest bardzo istotne w czasach, kiedy #!$%@? z eskortu mają niższy "przebieg" niż typowa julka z tindera, a jak masz sraczkę o to żeby o tym rozmawiać to wiadomo dlaczego.

@sinls: xDDD gdzie wy sie chowacie goscie xDD

@XpedobearX: na wykopie a gdzie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Filippa: zgadzam się z Tobą, to #!$%@? się na dziewictwo zwykle wychodzi od insecure przegrywów i jest raczej bardziej toksyczne niż praktyczne, tj ten gość sam sobie nie pozwala na szczęście przez niską samoocenę, cały czas porównuje się z jej byłymi a powinien po prostu odpuścić i być szczęśliwym. Teraz jesteście razem, jest jeszcze X gości których też by tego chciało, ale to jesteś Ty i to jest zajebiste osiągnięcie.
  • Odpowiedz