Aktywne Wpisy
Anoncio2111 +86
Witajcie Miraski, chciałem się Wam pochwalić zdjęciem Saturna, które zrobiłem dosłownie kilkanaście minut temu zestawem teleskop (zwierciadło 8 cal)+ lustrzanka. Efekt taki sobie, ale i tak jestem mega zadowolony ᕙ(✿ ͟ʖ✿)ᕗ
#astronomia #astrofotografia #kosmos #nauka #fotografia
#astronomia #astrofotografia #kosmos #nauka #fotografia
WykopX +7
#zwiazki #seks #randkujzwykopem #chwalesie #wygryw
@reznerek: rozdziewiczenie to taki achievement, nic więcej.
https://www.wykop.pl/wpis/69545481/mo%C4%B5-rozowypasek-pracuje-w-rossmann-wczoraj-ok-21-/
szybki jesteś albo dobry bait na beciaków ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Kluczowa kwestia? Gdy ma się z 20 lat to może.
A czego oczekiwałby facet mający 40 lat? Który przez większość życia był sam? 30 latki bez jakiejkolwiek przeszłości? To dość dziecinne
Ja w takim razie preferencje kobiet dotyczące szukania potencjalnych partnerów tylko wśród wyższych od siebie mężczyzn uważam za chęć bycia psychicznie i fizycznie kontrolowaną/dominowaną przez drugą osobę.
Poza tym jaką niby przewagę ma typ i czym mógłby ją zdominować w tej kwestii, skoro ma dokładnie tyle samo doświadczenia seksualnego co ta potencjalna dziewica - zero.
Nie wiem, gdzie tu jest coś nienormalnego, że prawiczek wolałby mieć dziewice, tymbardziej że są w podobnym wieku. Czy ją znajdzie? Wątpliwe, ale żeby stwierdzać od razu na tej podstawie, że ma on zaburzenia to xD
Kiedy pasuje wam to do narracji
Kocham ten ból dupy różowych w każdym wpisie o dziewicach
@Filippa: odwracasz kota ogonem. Możesz robić co chcesz i z kim ale nie próbuj wciskać komuś że jego zasady i wymagania to "dziecinne podejście", jakie by one nie były.
@japycz: Przecież szukanie "dziewicy" to zwykły fetysz seksualny. Zresztą w necie można sprzedać dziewictwo za dużą kwotę, co zdaje się potwierdzać moją tezę. Nie rób kurtyzany z logiki.
@Kryskamatyska: nie, a przynajmniej nie jest to jedyne możliwe wytłumaczenie. Znowu wracamy do kwestii ideałów, oczekiwań i zasad. W życiu nie wszystko można sprowadzić do seksu i pieniędzy.
@sinls: xDDD gdzie wy sie chowacie goscie xDD
@XpedobearX: na wykopie a gdzie ( ͡° ͜ʖ ͡°)