Da się jakoś doinstalować #windowsphone sdk do #visualstudio 2013 professional? Na stronie MS jest jakiś obraz który instaluje wersję 2012 express + sdk, ale po co mi to, skoro już mam 2013? #programowanie
@Yahoo_: @Gigi_: @asdasty: zapewniam, że przed zadaniem pytania przekopałem internety wzdłuż i wszerz. Jak odpalę setup i dam modify to u mnie wygląda to jak na obrazku relatywnym
@Abraham_Szymon_Goldstein: ale ja nie mówię o paczce tej z sdk. Masz instalator tego VS Pro 2013? Ja to odpaliłem po prostu i tam w packages miałem Windows Phone Dev Tools (to czego ty nie masz na obrazku powyżej ;) ). SDK z vs express nie dodawało mi projektów do wersji pro.
@Yahoo_: @asdasty: Wyrzuciłem 2013, zainstalowałem samo sdk, które samo instalowało 2012 express i niby działa. Może wiecie dlaczego pod C++ nie ma Windows Phone App?
Mirka ale jaja xd Myślałem że tak się nie zdarza. Zapytałem szwagierkę jak jej PPK wygląda pod koniec roku. A ona mówi że gdzie to sprawdzić. Mówię zaloguj się na moje PPK. I co się okazuje: nie odnaleziono rachunku.
źródło: comment_2DD168GQIhdmbEc3c3scitxSvXzVe8fr.jpg
PobierzZ tego wynika, że wbudowane jest do wersij Ultimate. Rozumiem, że to sprawdzałeś?
@Yahoo_: A z tego że można uprawiać dev wp8 na każdej wersji.
@asdasty: mam, oficjalne iso z dreamsparku.
źródło: comment_dTggs2nMnyfcdyOA48pzQUq5jemWa303.jpg
Pobierzźródło: comment_hnd0qeeomafXk2DRWaMwrkLo5GdrOLT5.jpg
PobierzI do tego cytat ze stackoverflow: