Wpis z mikrobloga

#fut #fifa #ps #playstation

Joł jestem tu nowe ( ) ( chodzę po bułki w zwykłych adidasach)

Pytania dwa mam.

1. Jak na FutBin sprawdzić które budowania składów opłaca się robić (zadania z paczkami).
1a. Wiem że brązowe na srebrne it'd można robić, ale powstrzymuje mnie to, że może w jakimś obecnym czasowym zadaniu może być to bardziej opłacalne i właśnie jak to sprawdzić poprzez Futbin lub inną stronę.
2. W której zakładce na FutBin i po jakich parametrach patrzeć, którego zawodnika wybrać np z nagród.
2a. Wiem że to zależy od pozycji, zapotrzebowanie i stylu gry, ale zakładając sytuację że mam dwóch zawodników o podobnych parametrach to chciałbym sprawdzić którego lepiej wybrać.

Mam 8 dyw (FIFA od dwóch tygodni) i staram się grać for fun, chociaż wiadomo, że rzadko przyjemność z tej gry można wyciągać, ale chciałbym podszkolić się aby lepiej szło ¯_(ツ)_/¯
  • 2
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Akwarystyczna_Cebula:
1. Klikasz w wyzwanie, następnie "Completed Challenges"
2. Generalnie to możesz sobie porównywać między zawodnikami w sekcji "compare", sprawdzić ich popularność lub w ostateczności zobaczyć na samym dole, jakie dana karta ma komentarze.
2a. Klikasz na kartę jednego gracza, w takim zielonym pasku masz po prawej stronie " COMPARE".
  • Odpowiedz
@Akwarystyczna_Cebula: @SenJinPL: w 1. raczej chodzi o opłacalność a nie jak inni to sbc robili (rozwiązania), takie rankingi są wystarczy w Google wpisać coś w stylu valuable sbc fut 23 i w grafice jakieś tabelki będą.
1a. Pewnie trzeba by połączyć swoje konto fify z futbinem ale ja tego nie robiłem. Najprościej bez łączenia poprostu sprawdzić cenę zawodnika to najlepszy odnośnik jego wartości :D
2. Jw. najdroższego /
  • Odpowiedz