Wpis z mikrobloga

Dobra ostateczny pojedynek i wyjasniamy sprawe raz a konkretni, przed nami pojedynek #itpill vs #robpill

Kto dla p0lki bedzie wiekszym odpadem #programista15k czy #budowlaniec15k ?

#logikarozowychpaskow #zwiazki #podrywajzwykopem #tinder #p0lka #rozowepaski #przegryw #redpill #zwiazki #blackpill

Kto bedzie dla p0lki wiekszym odpadem, nerd czy robol?

• Informatyk 46.7% (93)
  • Budowlaniec 53.3% (106)

Oddanych głosów: 199

• 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Tooca_rev: oczywiście, że IT. Budowlaniec jest pełen krzepy, a IT to nerd z okruszkami na swetrze.
Kto p0lkę będzie woził na rękach i dawał jej szamę łopatą ?? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@PanHaroldHe: Oczywiscie ze splycilem temat, powiem wiecej, usunąłem częsc wpisu w ktorym na wstepie zaznaczalem ze chcemy porównac osoby o podobnej atrakcyjnosci i dynaminie. Dlaczego?

Ponieważ to bardzo malo prawdopodobne aby w jednym jak i drugim zawodzie pracowaly osoby o podobnych cechach. Sama twarz to moze jeszcze ale cala reszta nie.

Na dodatek bardziej szczegółowe analizowanie tematu sugerowało by to że p0lka bedzie kminic nad tym również ( ͡°
  • Odpowiedz
@Tooca_rev: Jak dla mnie są równi, bo obaj mają 15k, które może posłużyć na utrzymanie b0mbelka po chadzie czy m0kebe jeśli nie wyglądają, a jeśli wyglądają to "wystarczyło, że mnie porządnie wyruchał i przepadłam" czy jakoś tak. XD

Tak bardziej serio to nie wiem jaki jest sens tworzenia statystycznego nerda i statystycznego robola do akademickich dyskusji na portalu papieskim. Nie ruchasz bez płacenia (betabankomaty się tu łapią) == nie wyglądasz
  • Odpowiedz
@Tooca_rev informatyk.
Moje koleżanki na studiach mają beke z informatyków straszną. W szczególności z takich typowych nerdów którzy chcą tam coś zagadać. Ale mówię o takim typowym informatyku, bo można być programistą a po robicie chodzić na treningi MMA to wtedy chad i masakruje robaka budowlanego.
  • Odpowiedz