Aktywne Wpisy

Mokotowski +62

źródło: temp_file1785791522995993488
Pobierz
Myslovitz +423
Mirasy sprawa jest, moja znajoma zbiera na leczenie raka i rehabilitacje.
Lata temu, jak straciłem wszystko i nie miałem nic to bardzo mi pomogła stanąć na nogi nie oczekując niczego w zamian mimo że byłem dla niej wtedy obcym człowiekiem, podczas gdy inni odwracali wzrok między innymi ona jako jedna z niewielu osób pomogła mi stanąć na nogi i odzyskać życie. Chciałbym jej się za to teraz zrewanżować, gdy ona jej potrzebuje teraz
Lata temu, jak straciłem wszystko i nie miałem nic to bardzo mi pomogła stanąć na nogi nie oczekując niczego w zamian mimo że byłem dla niej wtedy obcym człowiekiem, podczas gdy inni odwracali wzrok między innymi ona jako jedna z niewielu osób pomogła mi stanąć na nogi i odzyskać życie. Chciałbym jej się za to teraz zrewanżować, gdy ona jej potrzebuje teraz

źródło: temp_file5446497774422504418
Pobierz
Kto dla p0lki bedzie wiekszym odpadem #programista15k czy #budowlaniec15k ?
#logikarozowychpaskow #zwiazki #podrywajzwykopem #tinder #p0lka #rozowepaski #przegryw #redpill #zwiazki #blackpill
Kto bedzie dla p0lki wiekszym odpadem, nerd czy robol?
Kto p0lkę będzie woził na rękach i dawał jej szamę łopatą ?? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ponieważ to bardzo malo prawdopodobne aby w jednym jak i drugim zawodzie pracowaly osoby o podobnych cechach. Sama twarz to moze jeszcze ale cala reszta nie.
Na dodatek bardziej szczegółowe analizowanie tematu sugerowało by to że p0lka bedzie kminic nad tym również ( ͡°
Tak bardziej serio to nie wiem jaki jest sens tworzenia statystycznego nerda i statystycznego robola do akademickich dyskusji na portalu papieskim. Nie ruchasz bez płacenia (betabankomaty się tu łapią) == nie wyglądasz
@Tooca_rev: a to niby dlaczego?
Moje koleżanki na studiach mają beke z informatyków straszną. W szczególności z takich typowych nerdów którzy chcą tam coś zagadać. Ale mówię o takim typowym informatyku, bo można być programistą a po robicie chodzić na treningi MMA to wtedy chad i masakruje robaka budowlanego.