Aktywne Wpisy
wilk633 +87
#smokwawelski #krakow #zwiedzajzwykopem
Pamiętam jak za małolata byłem w krakowie na wycieczce szkolnej a jako że bardzo wtedy lubiłem czytać powieści fantasy to bardzo byłem podekscytowany żeby zobaczyć tego smoka wawelskiego którego nam dodatkowo hypeował wychowawca praktycznie przez całą podróż a jak przyszło co do czego i w końcu go zobaczyłem tego 'smoka' to reakcję miałem mniej więcej jak w obrazku
Pamiętam jak za małolata byłem w krakowie na wycieczce szkolnej a jako że bardzo wtedy lubiłem czytać powieści fantasy to bardzo byłem podekscytowany żeby zobaczyć tego smoka wawelskiego którego nam dodatkowo hypeował wychowawca praktycznie przez całą podróż a jak przyszło co do czego i w końcu go zobaczyłem tego 'smoka' to reakcję miałem mniej więcej jak w obrazku
Ilu nas tu jest w środku tygodnia? Do trzech odlicz!
Dodałbym do tego te mityczne "koła zainteresowań" cokolwiek to k---a jest xD i chodzenie do biblioteki.
Nie ma większego kołpu. Polecać przegrywom miejsca gdzie są albo same pary, albo zdesperowani faceci poszukujący kobiet.
Zawsze mnie to bawiło i często to wyśmiewałem. Cieszę się, że wykop dojrzewa i z rozumem obserwuje świat.
#przegryw #zwiazki #tinder #logikaniebieskichpaskow #logikarozowychpaskow #niebieskiepaski #tinder #wykop #heheszki #pdk
#blackpill #redpill
@sikalafou: Wszystko z jakąś integracją. Jakieś fandomy, sporty, eventy etc.
W sumie dużo ludzi tak się poznaje. Nawet mam przykład z autopsji xD
@Viton99: bez kitu. Już widzę jak atrakcyjna kobieta gdziekolwiek idzie sama. Albo z partnerem, albo z wianuszkiem koleżaneczek.
@Kryskamatyska: Chyba nie rozumiesz o czym tutaj mowa. Jak nie masz minimum wyglądu to nie poznajesz, bo nie są zainteresowane.
@sikalafou: Mnie cieszy że to co ja żeby zrozumieć musiałem studiować badnia i czytać wywiady z psychologami ewoloucyjnymi i seksuologami, to dziś byle gówniarz wchodzi na durny wykop, przegląda śmieszne tinderowe eksperymenty, posłucha kolegów i w sumie ma tę samą wiedzę.
Hobby, nie
Biblioteka nie
Silownia nie
Zagadywanie nie
Tinder nie
Coraz c-------e te twoje wpisy.
Zla interpretacja. Przepraszam
Wysyłanie facetów na kursy tańca to kretynizm, nie każdy musi lubić i chcieć tańczyć, ale każdy może przełamywać lęki i robić rzeczy na które ma ochotę.
@Pharos: P---------e o szopenie. Na żywo to podbijasz i jakoś to leci. Zresztą łatwiej, bo nie musisz zagadywać wprost o kontakt, tylko jakoś naturalnie to wychodzi.
i jeszcze "planszówki" (sic!) (✌ ゚ ∀ ゚)☞
zawsze dostaje głupawki, gdy ktoś tu wyjeżdża na vajkopie o planszówkach ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
Komentarz usunięty przez moderatora