Aktywne Wpisy

Sonny86 +1042
źródło: scaled_1000024899
Pobierz
klaudia-hadalala +17
Dzisiaj sprzątałem u mamy na strychu. W rogu, za starymi nartami, stała szafa. Ta sama, którą mój ojciec przywiózł na początku lat 90. Nie ruszałem jej od lat. Pamiętałem, że skrywała skarby.
Otworzyłem drzwi i ten zapach. Kurzu, starych gazet i... magii.
• Kasety VHS opisane flamastrem: "Matrix bootleg", "Terminator 2 Polsat", "Wakacje 98". Czasem zastanawiam się, ile razy przewijałem ten "bootleg" ołówkiem, żeby oszczędzić baterie w walkmanie.
• Worek z klockami Lego. Ale nie
Otworzyłem drzwi i ten zapach. Kurzu, starych gazet i... magii.
• Kasety VHS opisane flamastrem: "Matrix bootleg", "Terminator 2 Polsat", "Wakacje 98". Czasem zastanawiam się, ile razy przewijałem ten "bootleg" ołówkiem, żeby oszczędzić baterie w walkmanie.
• Worek z klockami Lego. Ale nie
źródło: IMG_4156
Pobierz

Czy tobie czasem, KFC, sufit na łeb się nie spadł?
źródło: comment_16720713810WeZ7qbTu2aCclv0Rl9r5p.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
@sylwke3100: @coconit:
widze ze nie tylko ja ( ͡° ͜ʖ ͡°) Chociaz ostatnio jadlem i bylo okej, ale czesto tak jak piszecie
Nie wiem czy jest druga taka marka ktora jest tak powtarzalna w tym aspekcie.
@Miguelos: Ja mieszkam na Śląsku więc tu KFC w każdej galerii gdzie sie da i to już tak ze dwa lata jak nie więcej się zepsuło. Na początku sobie tłumaczyłem że to wina tego że biorę na wynos ale na miejscu to samo albo że coś z konkretnym miejscem nie tak ale jak potrafiło tak się pojawić w Zabrzu, Katowicach, Bytomiu to
@sylwke3100: U mnie zawsze kończy się problemami ze skórą. Ostatnio jak googlowałem czy inni mają te same problemy to wyrzuciło moje posty z wykopu jak się żale ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Ostatnio prawie dałem się namówić na jednego stripsa. Było blisko, 3 gryzy a ku^^iłbym tydzień.
@coconit jak się ma dziecięce jelita to tak xD