Aktywne Wpisy

wfyokyga +32
Dobranoc
źródło: temp_file497302056630926366
Pobierz
Karolaaa555 +5
Jak ja chyba zacznę płacić jakimś randomom żeby się ze mną kolegowali. Myślałam, że jak zdam tą maturę to będzie super, że będzie zero zmartwień. A teraz wsm tęsknię bo przynajmniej nie miałam czasu na myślenie i wymyślanie takich bzdur tylko focusowałam się na nauce. Jedynie co mi poprawia humor to granie w te durne gry przez które przesiedziałam lata na dupie i nabawiłam się fobii społecznej przez którą dostaję codziennie pytania

Dzwoniła przed chwilą do mnie siostra i dostałem zjebe, że powinienem kupić zestaw rakiety startowej bo interesuje się kosmosem. Coś takiego jak tutaj, ale to kosztuje aż 1k zł https://www.morele.net/lego-city-centrum-lotow-kosmicznych-60228-5938283/
Mówiła mi że sprawdzała zestawy które dałem i nie były wcale drogie i na moje możliwości spodziewała się znacznie więcej. Mam 8k na rękę, nie jest to trochę przesada z jej strony?
#swieta #bozenarodzenie #rodzina #pytanie #polska
@Magma1: za rok nie idz wcale, prezentu tez nie kupuj.
zestaw, który podałeś jest zestawem wycofanym z produkcji i kosztuje 650 zł czyli 200 zł ponad cenę katalogową. Podobny zestaw 60351 kosztuje koło 650 zł. Jak dla mnie to za dużo jak na prezent dla chrześniaka. Ja kupuję po 100 zł jakieś lego
Roszczeniowa franca..