Wpis z mikrobloga

Cale #facebook #instagram zawalone zdjęciami szczęśliwych par w wigilię, a ja świeżo po #rozstanie
I wiecie co? i super, bo moja była pewnie znowu by ze mną na święta nie była bo wolałaby być ze swoją mamusią, a tak jestem wolny i mogę poznać kogoś ogarniętego z kim spędzę kolejne. I tego życzę sobie i wszystkim samotnym #rozowepaski i #niebieskiepaski trzymajcie się i znajdźcie wartościowe #zwiazki !
  • 9
@milil: Pierwsze rozstanie? Wiesz, ja mam za sobą prawie rozwód (long story), i w sumie 2 powazne związki (w tym ten o którym pisze w pierwszym poście), wiec moze to wplywa na moja percepcje, ale... przyjmijmy, że jak rapował biszu "twój czas na miłość to czas przyszły".

Nie ma jej to nie ma, niech inny się męczy, Tobie z czasem się trafi jakaś wartościowa. ;)
I wiecie co? i super, bo moja była pewnie znowu by ze mną na święta nie była bo wolałaby być ze swoją mamusią, a tak jestem wolny i mogę poznać kogoś ogarniętego z kim spędzę kolejne.

@perasperaadopelastra: i jaki widzisz w tym problem, że każde z was spędziłoby święta oddzielnie, ze swoją rodziną?