Aktywne Wpisy
Gotując w domu jako singielka oraz kupując produkty w marketach typu Biedronka.
Ile złotówek potrzeba miesięcznie na samo jedzenie, żyjąc bardzo bardzo oszczędnie?
#pytanie #gotowanie #gotujzwykopem #pieniadze #zwiazki
Ile złotówek potrzeba miesięcznie na samo jedzenie, żyjąc bardzo bardzo oszczędnie?
#pytanie #gotowanie #gotujzwykopem #pieniadze #zwiazki
Wraczek +278
Wierzyć się nie chce czytając te komentarze o honorowym obowiązku pójścia w maszynkę do mięsa gdy trep wyśle ci wezwanie xD
Cieszy mnie że tacy z was gieroje i bohaterzy którzy z uśmiechem na ustach poszli by walczyć w okolicach polskiego bachmutu w imie interesów tych na górze. No ja niestety nie mam takich stalowych jaj, natomiast jako tchórz chętnie wyślę wam do okopu kartkę z Dubrovnika ku pokrzepieniu serc.
#obowiazkowecwiczeniawojskowe #
Cieszy mnie że tacy z was gieroje i bohaterzy którzy z uśmiechem na ustach poszli by walczyć w okolicach polskiego bachmutu w imie interesów tych na górze. No ja niestety nie mam takich stalowych jaj, natomiast jako tchórz chętnie wyślę wam do okopu kartkę z Dubrovnika ku pokrzepieniu serc.
#obowiazkowecwiczeniawojskowe #
I wiecie co? i super, bo moja była pewnie znowu by ze mną na święta nie była bo wolałaby być ze swoją mamusią, a tak jestem wolny i mogę poznać kogoś ogarniętego z kim spędzę kolejne. I tego życzę sobie i wszystkim samotnym #rozowepaski i #niebieskiepaski trzymajcie się i znajdźcie wartościowe #zwiazki !
Świeżo po rozstaniu to znaczy ile?
Ja jestem prawie pół roku i dziś włączyły mi się takie sentymenty przez te święta. Żałośnie sie czuję.
Nie ma jej to nie ma, niech inny się męczy, Tobie z czasem się trafi jakaś wartościowa. ;)
Tak pierwsze, w dodatku to było rzucenie i zerwanie przez niego przez wiadomość. Nie mieliśmy okazji porozmawiać i wyjaśnić co się stało i znowu włączyła mi się trauma.
"Helenka życzy wesołych świąt"... Chyba #!$%@? z #!$%@? spadli, to dziecko nawet nie wie, że są święta, dajcie mu spokój #!$%@?.
A pary dziś są, jutro nie ma. Ja nie wrzucam na sociale zdjęć z żoną na pokaz. Dziecko mam w drodze i nie zamierzam nim spamować.
@perasperaadopelastra: i jaki widzisz w tym problem, że każde z was spędziłoby święta oddzielnie, ze swoją rodziną?