Wpis z mikrobloga

@Navrazz: W 100% To chyba nieosiągalne. To niesamowicie kompleksowa gra. Jest handel, produkcja, górnictwo, PvE, PvP, eksploracja kosmosu i wiele innych. Jest polska korporacja szkoleniowa, Unseen Akademiam przygotowująca nowych pilotów.
  • Odpowiedz
@Navrazz: To jeszcze dla zachęty powiem, że jakieś 80% przedmiotów w grze jest stworzonych przez graczy. Najpierw górnik musi wykopać rudę. Później ją przetopić na materiał. Producent kopiuje odpowiednie plany. Z materiałów składa komponenty. A z tych komponentów robi np. statek, który trafia na market, którym żądzą prawa jak w prawdziwym życiu. I tak prawie ze wszystkim od amunicji po statki warte w przeliczeniu kilka tysięcy dolarów :D
  • Odpowiedz
@Navrazz: normalnie jest trial na 14 dni, jak Ci wyśle zaproszenie będziesz miał 21. Za abonament można płacić kasą z gry, ale można to osiągnąć gdzieś po mieśiącu-dwóch dopiero
  • Odpowiedz
cholera że ta gra musi mieć subskrypcje:( tak jestem jej ciekaw... wygląda mega niesamowicie, zawsze jak widzę screeny to aż mnie bierze...
  • Odpowiedz
@3mielu: Jak nie mam czasu grać to włączam kopanie żeby kasa leciała :)

Właśnie mnie zjechał gang blood riders jak nie patrzyłem :< Na szczęście pomoc w tej grze to częsta rzecz. Inny gracz nawet mi odzyskał surowce ze szczątków, oddał całe cargo (to co z niego zostało) oraz to, co wypadło z blood ridersów. No i oczywiście wpadła kasa z ubezpieczenia.

Na lowsec jeszcze za wcześnie. Niszczycielem latam jak mam
  • Odpowiedz
@traceur07: Latanie po Highsecu to nuda. Eve pokazuje zęby w PvP. Małe gangi do 20 osób, czy wielkie bloby po 2000 to jest to co tygryski lubią najbardziej (zwłaszcza to pierwsze) Żadna gra nie daje tyle adrenaliny. Farmisz na statek pół dnia a później w 2 sekundy możesz wszystko stracić :D Ogólnie to polecam Ci Unseen Academy. Polska korporacja szkoleniowa, nauczą wszystkiego, od PvP przez eksploracje po minig i produkcje.
  • Odpowiedz
@3mielu: Gdybym miał z kim latać to bym latał :) utrata pierwszego statku najbardziej boli, ale już się nauczyłem jak przeboleć tą stratę. Jak stracę niszczyciela to się popłaczę :D ale mam na tyle wszystkiego, że stać mnie na dwa kolejne, jednak i tak utrata boli.
  • Odpowiedz
@3mielu: i co, jak ostro przykoksze, to jestem w stanie opłacać abonament tak?

nie to żebym był jakiś cebulak czy coś, ale nigdy nie lubiłem i strasznie odrzuca mnie fakt abonamentu... nie cierpię gier w takim systemie (gorszy jest tylko tak zwany "f2p", kolokwialnie mówiąc p2w)
  • Odpowiedz
@NoMoRe: PLEX (licencja pilota) na 30 dni w grze kosztuje 640mln ISK (waluta w grze) Jak się dorobisz dobrej maszynki do kopania to będziesz wydobywał minerały o wartości 1mln na minutę.

Godzina dziennie kopania przez cały miesiąc i masz na PLEX ;)

- powyższa wersja dla początkujących

na Allegro można też kupić, ale trzeba uważać, bo z niektórymi sprzedawcami nie ma kontaktu.
  • Odpowiedz