Aktywne Wpisy
PanNieznanypl +173
Kobiety nie nadają się na wysokie stanowiska zarządcze, serio, nie jestem jakimś przeciwnikiem kobiet, ale z tego co widzę w #korposwiat to w dziale gdzie jest kobietą dowódcą, są najwieksze problemy, zero stabilności, panika, ma zły humor, wszyscy go mają, wymyślanie głupot niepotrzebnych, milion procesów i ich komplikowanie, a podczas okresu nie podchodź XD I te sztuczne pompowanie diversity to jest jeden wielki mit bo system jest stworzony pod facetów
Komentarz usunięty przez autora
I wiem
Ale jeżeli Lewandowski zarabia 1000x więcej niż inni co imo jest uczciwe, jest popyt jest podaż, prawa rynku,
@quaz2020: dla tych ?????? (nie wiem jak ich nazwac) lewandowski powinien 90% swojej wyplaty przeznaczac na cele charytatywne XD
@mako37
No dokładnie, myślałem, że to logiczne jeżeli wyliczasz komuś ile wydaje na siebie bo inni zarabiaja mniej i to nie sprawiedliwe według Ciebie to sam/sama nie używasz wtedy rzeczy na które nie stać innych, za pieniądze na ten telefon można by pomóc nie jednej biednej rodzienie przecież. Śmierdzi hipokryzja na kilometr. Ale widzę po wpisach, że nie wszyscy myślą podobnie
@quaz2020: Wszystko okej, ale jakim chujem Lewandowski dostaje zegarek o wartości mieszkania od prezydenta? Jest taki biedny, że go na niego nie stać? XD
W sensie, niech se nosi co chce i za ile chce, no ale nie z pieniędzy podatników, błagam xD
A to jak jego zegarek, to niech se nosi co chce, przecież na to zarobił. Hipokryzja ze strony Staśko, stare znałem. Raz powie coś mądrego, dziesięć razy głupotę i tak to się życie toczy.
Ładny ten zegarek tak szczerze