Aktywne Wpisy

#usa #ice #georgefloyd
Wykopki robią plaku plaku bo za oceanem na własne życzenie zginęła lesbijska poetka xD Czekam aż zrobicie protest na placu wolności w Poznaniu i położycie się na lodzie (z angielskiego - ICE) xD
Wykopki robią plaku plaku bo za oceanem na własne życzenie zginęła lesbijska poetka xD Czekam aż zrobicie protest na placu wolności w Poznaniu i położycie się na lodzie (z angielskiego - ICE) xD
źródło: IMG_7575
Pobierz
MaxiuBaxiu +87

Komentarz usunięty przez autora
źródło: comment_1671723960PS1HKAr74oxCNGKCWq5XPD.jpg
PobierzI wiem
Ale jeżeli Lewandowski zarabia 1000x więcej niż inni co imo jest uczciwe, jest popyt jest podaż, prawa rynku,
@quaz2020: dla tych ?????? (nie wiem jak ich nazwac) lewandowski powinien 90% swojej wyplaty przeznaczac na cele charytatywne XD
@mako37
No dokładnie, myślałem, że to logiczne jeżeli wyliczasz komuś ile wydaje na siebie bo inni zarabiaja mniej i to nie sprawiedliwe według Ciebie to sam/sama nie używasz wtedy rzeczy na które nie stać innych, za pieniądze na ten telefon można by pomóc nie jednej biednej rodzienie przecież. Śmierdzi hipokryzja na kilometr. Ale widzę po wpisach, że nie wszyscy myślą podobnie
źródło: comment_1671741580omSMbVjB4dkhGQQSvLVyEM.jpg
PobierzA to jak jego zegarek, to niech se nosi co chce, przecież na to zarobił. Hipokryzja ze strony Staśko, stare znałem. Raz powie coś mądrego, dziesięć razy głupotę i tak to się życie toczy.
Ładny ten zegarek tak szczerze