Wpis z mikrobloga

@quaz2020: ale to jest jej narzędzie pracy wiec musi mieć top sprzęt plus zegarkiem nie pracujesz a tak w ogóle to jest jej kasa i nie masz się nią interesować ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@quaz2020 no cóż, fakt faktem flagowy nowy telefon to narzędzie potrzebne osobie, której praca jest internet, social media itd, a zegarek lewego to po prostu element garderoby i biżuteria, a nie coś co ma spełniać użyteczne funkcje. Naturalnie nic mi do tego, tak działa wolny rynek, lewy ma tyle hajsu bo jego działalność w branży rozrywkowej jest tyle warta, ale dla mnie to kwoty wprost nie do pomyślenia xD

I wiem
  • Odpowiedz
  • 0
@yahoomlody ale hola hola telefon do pracy? Czyli Maja jest aktywistką na etat? A nie mogła by bronić słabszych i uciśnionych bez telefonu? A tym bardziej telefonu za 3 krotność wypłaty pielęgniarki która naprawdę pomaga ludziom. Wybacz ale nie rozumiem tego argumentu ( ͡º ͜ʖ͡º) wytłumaczysz mi to @majakstasko proszę? Bo chyba nie ogarniam ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@quaz2020: no zegarek o wartości mieszkania vs telefon za 5-6k to jest to samo? A może jakby miał zegrake też za 6k? Tak swoją drogą masz jakaś obsesje na jej punkcie?
  • Odpowiedz
  • 1
@zbigniew23 nie zrozum mnie źle, nie uważam osobiście, że to źle, że używa drogiego telefonu bo wychodzę z założenia, że każdy może wydawać swoje pieniądze na co tylko zechce ale próbuje udowodnić jedynie objawy hipokryzji w poczynaniach @majakstasko, tyle.

zegarek o wartości mieszkania vs telefon za 5-6k to jest to samo?

Ale jeżeli Lewandowski zarabia 1000x więcej niż inni co imo jest uczciwe, jest popyt jest podaż, prawa rynku,
  • Odpowiedz
@zbigniew23: to czemu nie mogla kupic telefonu za 1.5kPLN? Taki to juz nie wystarczy? Cena tego telefonu przekracza prawie dwukrotnie pensje pielegniarek ;) Mogla rowniez kupic dobrej jakosci uzywany telefon. 4k PLN by komus uratowalo zycie :D
@quaz2020: dla tych ?????? (nie wiem jak ich nazwac) lewandowski powinien 90% swojej wyplaty przeznaczac na cele charytatywne XD
  • Odpowiedz
  • 4
@yahoomlody mogła równie dobrze zakupić telefon za 1k który również dobrze spełniał by swoje funkcje w socialmediach, a resztę pieniędzy przeznaczyć na jakiś cel
  • Odpowiedz
  • 0
@CezaryKlementowicz
@mako37
No dokładnie, myślałem, że to logiczne jeżeli wyliczasz komuś ile wydaje na siebie bo inni zarabiaja mniej i to nie sprawiedliwe według Ciebie to sam/sama nie używasz wtedy rzeczy na które nie stać innych, za pieniądze na ten telefon można by pomóc nie jednej biednej rodzienie przecież. Śmierdzi hipokryzja na kilometr. Ale widzę po wpisach, że nie wszyscy myślą podobnie
  • Odpowiedz
to dlaczego Robert Lewandowski według @majakstasko nie może mieć dobrego zegarka (który swoją drogą jest drogi) który używa i jest mu potrzebny?

@quaz2020: Wszystko okej, ale jakim chujem Lewandowski dostaje zegarek o wartości mieszkania od prezydenta? Jest taki biedny, że go na niego nie stać? XD

W sensie, niech se nosi co chce i za ile chce, no ale nie z pieniędzy podatników, błagam xD
  • Odpowiedz
  • 2
@Reezu myślę, że baitujesz ale niech będzie, że odpowiem, Lewandowski odbierał nagrodę od prezydenta w zegarku o wartości mieszkania a nie był to zegarek ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
@quaz2020 Nie baituję, jestem zmęczony po nieprzespanej nocy.

A to jak jego zegarek, to niech se nosi co chce, przecież na to zarobił. Hipokryzja ze strony Staśko, stare znałem. Raz powie coś mądrego, dziesięć razy głupotę i tak to się życie toczy.

Ładny ten zegarek tak szczerze
  • Odpowiedz
  • 3
@yahoomlody chcesz mi powiedzieć że stadko potrzebuje telefonu za 5k bo telefonem za tysiaka nie zrobi selfie swojej mordy i nie wrzuci na instagrama? Ja rozumiem jakby ona te zdjęcia robiła jakieś łał ale spójrz na jej profil xd a Twittera też może odpalić na takim
  • Odpowiedz