Wpis z mikrobloga

@Tadziq: Na wescie na low elo nie ma sensu gra rankedów obecnie. Cud jak się trafi cokolwiek ogarnięta drużyna. Zagrałem 7 rankedów i mam dość. Za każdym razem wygrywałem bot lane, ale retardy muszą throwować i chodzić solo, kiedy na tf się zapowiada. Na 1600-1800 elo trochę lepiej, ale ostatnio koledze trafił się troll i Dariusem, zamiast na topa poszedł denerwować AP Carry na midzie i double mida grał.
@krzyzak333: Rozumiem kombinowanie zaskakiwanie nowe taktyki itp ale jeżeli startuje mecz ~1550 elo i idę się odlać picując ad jako drugi wracam i widzę takie cuda to już nawet mi się śmiać nie chce :D no może teraz przy browarze wydaje mi sie to śmieszne :D 1 ranked i taki #!$%@?
@Tadziq: To już na prawdę przesada, ale takich cyrków to ja jeszcze nigdy nie widziałem, nawet na normalach, chociaż się grało samymi supportami, ale jakoś z rozmysłem i z jakimś podziałem na role. Panth na jungli to jeszcze nie taki zły pomysł, jakąś moc gankowania ma, ale Ashe mid? Cait top? To już mnie przeraża.