Aktywne Wpisy

moll +182
źródło: 1000020022
Pobierz
CopyM +448
Chodzą słuchy, że ten chłopak na którego sikano, to właśnie kuzyn Borysa - gdzie ten wyćpany szczurek mówił, że oni tam se siedzieli i wyzywali mu kuzyna.
No no, jak się okaże, że oni pół nocy darli ryj, że znowu złapią mu kuzyna i zrobią mu powtórkę lub gorzej i on wyszedł tam z tego powodu do nich, to powinien dostać dodatkowy medal. Pierwszy byłby za to co zrobił, drugi dlaczego.
#
No no, jak się okaże, że oni pół nocy darli ryj, że znowu złapią mu kuzyna i zrobią mu powtórkę lub gorzej i on wyszedł tam z tego powodu do nich, to powinien dostać dodatkowy medal. Pierwszy byłby za to co zrobił, drugi dlaczego.
#

Cholernie żal mi się ich zrobiło. Po
Ale to co odjaniepawla KFC ze swoją panierką albo fryturą od dobrych kilku lat to przechodzi wszelkie pojęcie. Sraka sraką, znajomi z pracy skarżyli się, że na drugi dzień po prostu bolał ich brzuch albo było im
@RdestWolny: wczoraj czegoś szukałem w dużym sklepie i zapytałem o to dwie młode, śmieszkujące sobie dziewczyny rozkładające towar. Przeprosiły, bo nie wiedziały gdzie się znajdują interesujące mnie rzeczy, po czym jedna dodała, że dopiero pierwszy dzień pracują. Podziękowałem, życzyłem powodzenia w karierze i poszedłem.
I tak się zastanawiam jakie to jest zajebiste uczucie
Mnie moja historia zawodowa (i to w różnych miejscach) nauczyła akceptować jedną rzecz - zrobić swoje i mieć zdrowo wywalone na resztę, czuć spokój i nie przejmować się tym jak inni, często ale i zazwyczaj na własne życzenie, sami utrudniają sobie to co im przekazujemy jako ogniwa w świadczeniu konkretnej usługi. Nikt tego