Aktywne Wpisy
Fennrir +325
O cie hooy, teraz się dowiedziałem jak wygląda nowa seria 7. Światła to chyba z Citroena Cactusa zaјebali xD
Gratulacje dla projektantów, przedliftowa E65 już nie jest najbrzydszą serią 7 jaka powstała
#bmw #samochody #motoryzacja ##!$%@? #grafikplakaljakprojektowal
Gratulacje dla projektantów, przedliftowa E65 już nie jest najbrzydszą serią 7 jaka powstała
#bmw #samochody #motoryzacja ##!$%@? #grafikplakaljakprojektowal
vulfpeck +383
#bekazkatoli #urojeniaprawakoidalne #neuropa
Katole w odmętach szaleństwa i ostatnich podrygach konwulsji, próbują wyśmiewać trend, którego nie są w stanie powstrzymać.
Katole w odmętach szaleństwa i ostatnich podrygach konwulsji, próbują wyśmiewać trend, którego nie są w stanie powstrzymać.
Ja sie wcale nie czuje wielkim wynalazca, robie w fabryce narzedzi do robienia pieniedzy i tyle. Moim problemem jest ze korpo ma zasoby finansowe i organizacyjne na tyle duze ze jedyna przeszkoda w codziennej pracy sa ludzie debile nam rzemieslnikom te prace utrudniajacy. A taka anetka przeszkadzacz/zmieniacz wymagan/wprowadzacz zamieszania siedzi w centrali u klienta w lepszym kraju wiec ani jej klawiatura przy***bac , ani nie mozna wysmiac i spuscic na drzewo bo zacznie robic PRowy gnoj wykorzystujac to ze ona jest w centrali, dajac amunicje big bossom do obrzucania naszych big bossow w bigbossowej rytualnej walce, w obrzucaniu sie gownem.
A ja bym chcial zrobic dzialajacy ficzerek i isc na rower.
https://japanintercultural.com/free-resources/articles/power-harassment-japanese-workplace-bullying/