Aktywne Wpisy
mirko_anonim +21
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
6 rok razem, brak oświadczyn i moje zdziwienie. Jestem ciekawa, jak na to spojrzą inni.
Jesteśmy razem 5 lat, oczywiście mieszkamy razem. Przez pierwsze 3-4 rozmawialiśmy o zaręczynach i wiedziałam, że to się pewnego dnia stanie, ale nie miałam parcia. Czułam, ze to musi przyjść samo, nie ma co pośpieszać. Potem przestał podejmować temat. Ja mam poglądy w tych kwestiach tradycyjne. Nie chcę tłumaczyć bez sensu, po prostu
6 rok razem, brak oświadczyn i moje zdziwienie. Jestem ciekawa, jak na to spojrzą inni.
Jesteśmy razem 5 lat, oczywiście mieszkamy razem. Przez pierwsze 3-4 rozmawialiśmy o zaręczynach i wiedziałam, że to się pewnego dnia stanie, ale nie miałam parcia. Czułam, ze to musi przyjść samo, nie ma co pośpieszać. Potem przestał podejmować temat. Ja mam poglądy w tych kwestiach tradycyjne. Nie chcę tłumaczyć bez sensu, po prostu
dambrzez +231
Mój 9 letni syn tworzy muzyke w fl studio to jego pasja
Ma 0 wyświetleń na youtube
czy jest na sali choć 1 n----------y Mirek co da mu like lub komentarz
https://www.youtube.com/watch?v=QlYt2ij85rg
Ma 0 wyświetleń na youtube
czy jest na sali choć 1 n----------y Mirek co da mu like lub komentarz
https://www.youtube.com/watch?v=QlYt2ij85rg
Jeśli mają jakiś dowód na kradzież klucza i zdołali przywrócić rozmowy, w których sprytny Paweł używał gg Iwony, to już chłopa mają.
Pytanie tylko czy gościu probował uniknąć przypału z narkotykami, czy zacierał swoje ślady udziału w zaginięciu. Albo być może robił coś na prośbę osób trzecich?
#iwonawieczorek
Technologia - Paweł: 1:0
1 ocenić co moze go spotkać offline w drodze do Żabki np
2 być na bieżąco z „collective brain” - tym co ludzie sa w stanie wyciągnąć z dostępnych informacji i jak się względem tego ustawiać, ale to juz daremne się wydaje, temat pozamiatany, AX realizuje tylko jeszcze jakis scenariusz odkrywania kolejnych części by być moze dorwać to zjawisko/grupę w najszerszym zakresie.
Także pozdrawiamy
Teoretycznie AX moglo dojsc do wniosku, ze ktos nadpisal caly dysk po zniknieciu Iwony - z mojej strony ciezko powiedziec - mozliwe ze idioci z Policji i od Rutkowskiego tego nie zauwazyli - ale to juz teoria z mojej strony, nie wiem czy to
Komentarz usunięty przez autora
Bo wydaje mi się ze tylko FAKT podał te dane, nie ma żadnego źródła od kogo to. Inne media cytują chyba FAKT.
Mogli ustalić u jasnowidza, albo na wykopie.