Aktywne Wpisy
Tommy__ +92
damienbudzik +6
Czytacie książki w formie fizycznej czy na czytniku?
Zastanawiam się czy nie kupić sobie jakiegoś kindla, bo czasem są fajne promocje na ebooki. Tylko nie wiem czy łatwo by mi było przeskoczyć na czytnik, bo zawsze czytałem książki w formie fizycznej.
#ksiazki #pytanie #kindle #czytajzwykopem #pytaniedoeksperta
Zastanawiam się czy nie kupić sobie jakiegoś kindla, bo czasem są fajne promocje na ebooki. Tylko nie wiem czy łatwo by mi było przeskoczyć na czytnik, bo zawsze czytałem książki w formie fizycznej.
#ksiazki #pytanie #kindle #czytajzwykopem #pytaniedoeksperta
#heheszki #kiciochpyta #olx
@monkiusz beznadziejna, ani to mądre ani śmieszne
@monkiusz: równie dobrze @janki3l: mógł sprzedać towar za prawo 1 nocy lub prawo niespodzianki
Komentarz usunięty przez autora
@SzlachcicPolny ja tu widzę panowie materiał na dobrą pracę naukowa na temat januszy ( ͡º ͜ʖ͡º) chociaż osobiście jestem zwolennikiem mówienia za poszło za wyższa cenę.
Z doświadczenia z używanymi częściami samochodowymi, sprzedawcy na olx wołają sobie często więcej niż ta część kosztuje nowa w ASO
wiec wystawiasz za 1900, 1600, 1300 i potem za 1000 i dajesz mu znać bo pewnie nie sledzi Twoich aukcji
@janki3l: tu pełno wykopowych ekspertów, więc nie czytałem innych wypowiedzi, ale nie napisałeś co sprzedajesz, więc może w rzeczywistości irracjonalne były Twoje oczekiwania, a jego propozycja całkiem racjonalna ;)