@hazet24: Cali to jeden z tych samochodów lat 90, których nadwozie wygląda na sportowe i w porządku, a pod spodem to ekstremalnie prymitywny wyrób samochodopodobny opla.
@Rachey omegę w V6 zdecydowanie polecam, wieloma autami jeździłem i nowszymi i starszymi od mojej omy (b fl.3.0 w inwalidzie) i serio masa nowszych aut nie ma podjazdu do komfortu na trasie
@hazet24: za dzieciaka byłem wożony do szkoły i ze taka czarna. Ojciec koleżanki miał. Pamiętam, że miały te autka pecha i agro tiunerzy robili cholerny wieś tiubing na tym modelu. Ogólnie ciężko dorwać model w oryginale
A jak z #!$%@?? Są jakieś wyjątki dla zabytków, bo jak mają wprowadzić podatek ekologiczny zależny od normy i faktycznej emisji, oraz zakazy wjazdu to może to być jedyny sposób żeby ten zakaz obejść. Po drodze będą jeździć tylko elektryki zamożnych ludzi i stare zabytkowe "graty" biedoty starsze niż 25 lat. Tak sobie wyobrażam 2035
@Diabl0: nie bardzo rozumiem jak inaczej dać te taśmy bo dałem je po skosie niebieska idzie od kierownicy do tylnej belki, a pomarańczowa od siodełka do przedniej belki. Wydaje mi się ,że jest już dość stabilnie ,o Ci chodzi ? Czy masz jakąś inną koncepcję? Chętnie zapoznam się z Twoim pomysłem.
@kupkesobieciagne: Opis idealny, ale za to ją bardzo lubię, wygląda fajnie, a jest prosta w obsłudze i jak na samochód weekendowy jest bardzo tania w obsłudze.
Dzisiaj mija 39 dni jak chodzę z buta do maka i nie biorę żadnego jedzenia. Zamawiam tylko kawę albo herbatę i czytam wykop. #przegryw #przegrywpo30tce
#samochody #motoryzacja
Ma to swój klimat. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Fajne dzienne od chińczyka.
https://muzeumskarbnarodu.pl/daewoo-tico-na-zoltych-tablicach-rejestracyjnych-jak-do-tego-doszlo/
A jak z #!$%@?? Są jakieś wyjątki dla zabytków, bo jak mają wprowadzić podatek ekologiczny zależny od normy i faktycznej emisji, oraz zakazy wjazdu to może to być jedyny sposób żeby ten zakaz obejść. Po drodze będą jeździć tylko elektryki zamożnych ludzi i stare zabytkowe "graty" biedoty starsze niż 25 lat. Tak sobie wyobrażam 2035
Opis idealny, ale za to ją bardzo lubię, wygląda fajnie, a jest prosta w obsłudze i jak na samochód weekendowy jest bardzo tania w obsłudze.