Aktywne Wpisy

MonazoPL +112
Ruszamy z kolejnym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°
źródło: santander 1060
Pobierz
Czoso +196
Bawią mnie argumenty lekarzy "ale nie każdy zarabia 100k!".
Oni wzięli to 100k na sztandary, bo 40-50k to już dla nich zwykla normalna, akceptowalna pensja xD
Wiadomo, inżynier z 10 letnim doswiadczeniem niech projektuje most i stadion za 10-15k brutto, a lekarz za 40-50k i jest wszystko dobrze.
"Ale
Oni wzięli to 100k na sztandary, bo 40-50k to już dla nich zwykla normalna, akceptowalna pensja xD
Wiadomo, inżynier z 10 letnim doswiadczeniem niech projektuje most i stadion za 10-15k brutto, a lekarz za 40-50k i jest wszystko dobrze.
"Ale

Kolejnego dnia ładowałem cały dzień z usb i to samo.
Zegarek ma 2 lata i 10 miesięcy.
Bateria padaka, była ładowana co 7-10 dni, a przecież garmin podawał w opisie, że żywotność baterii przy ładowaniu raz w tygodniu wynosi 10 lat.
Ktoś się orientuje, czy jest jakiś serwis, który by wymienił baterię? Nie widzi mi się wywalać 1000zł do kosza i kupować nowy zegarek skoro ten ma wszystko co mi potrzeba.
Widziałem na yt jak rozklejają zegarek i wymieniają, ale sam bym się tego nie podjął i nie mogę znaleźć żadnego serwisu.
#smartwatch #zegarki
źródło: comment_1671454381GLd0eq5gNIsuCSAoi0R0u8.jpg
Pobierz@deeuss: Ale nie ma wszystkiego, brakuje mu baterii ;)
Skontaktuj się z Garminem ile wymiana baterii kosztuje. Z dużym prawdopodobieństwem dostaniesz refurba (ten lub wyższy model). Pytanie tylko jaki to koszt.
W takim wypadku, wymiana baterii bedzie srednio zasadna w moim zdaniem.
@PurpleHaze: tyle, że też nie wiadomo jak z aku